Juno by Arnauds Atelier is een landelijke en hedendaagse woonwinkel!

Juno by Arnauds Atelier

In de Smedenstraat in Brugge vind je Juno by Arnauds Atelier. Dé woon-en ideeënwinkel voor wie houdt van een landelijke inrichting. ‘In onze showroom van meer dan 1300 vierkante meter kan de klant heel wat inspiratie opdoen’, vertelt Tine Herrebout. ‘Je vindt er prachtige, massieve meubelen die steeds op maat gemaakt worden, maar ook stukken die we in ons eigen atelier in Zedelgem gerenoveerd hebben, tot sfeervolle decoratie, landelijke vloeren en unieke verlichting. De klant kiest zelf welk meubel in zijn interieur past en kan dan ook perfect de afwerking kiezen. Onze massief eiken of dennen tafels zijn in vele standaard maten verkrijgbaar, maar kunnen dus ook op maat gemaakt worden. Ook wie graag een bijpassende salontafel wil is bij Juno by Arnauds Atelier aan het juiste adres. Op onze website www.arnaudsatelier.be kan de klant verschillende kleuren en afwerkingsmogelijkheden bekijken.

Zelfs als de klant een model van tafel in gedachten heeft, maar die niet terug vindt in onze winkel is dit geen enkel probleem! Wij werken samen met de klant het idee uit en kunnen het meubel in ons eigen atelier vervaardigen. Er is ook een uitgebreid assortiment stoelen en zetels. Alles is mogelijk. Of je nu een stoel wil met of zonder armleuningen, met een stoffen of lederen bekleding,…Er zijn voor elke stoel heel wat stoffen waaruit kan gekozen worden. Zelfs de kleur van de stoelpoten kan gekozen worden, zodat het opnieuw past in het interieur’, aldus Tine Herrebout.

Decaperen - Patineren - Herstofferen

Juno by Arnauds Atelier in de Smedenstraat in Brugge is ook gespecialiseerd in het decaperen en patineren van oude meubelen. ‘Met onze manier van decaperen gaan we de meubelen ontdoen van alle lagen tot op het rauwe hout, zonder het te beschadigen uiteraard’, gaat Tine verder. ‘Daarna worden de meubelen vakkundig afgewerkt zoals de klant het wil. We zorgen ervoor dat de houtstructuur van de meubelen mooi zichtbaar blijft waardoor authentieke stukken hun charme behouden, maar dan met een hedendaagse toets. Zo hoef je dus niet je meubels te vervangen om opnieuw een interieur te hebben dat gezelligheid en warmte uitstraalt! Het decaperen doen we niet alleen voor meubels, maar ook voor deuren, keukens, trappen en zelfs plafonds.

Juno by Arnauds Atelier laat ook je oude zetel er als nieuw uitzien. In eigen atelier herstofferen we zetels en fauteuils. We beschikken over een ruime keuze aan kwaliteitsstoffen en – leders. Tot slot toveren we ‘oude’ interieurs om tot livings die in de boekskes kunnen getoond worden’, lacht Tine. ‘Door je huidige interieur te laten patineren krijg je echt prachtige resultaten. Zowel donkere meubelen, maar ook plafonds of zelfs de schouw kunnen we onder handen nemen. Vele jaren is Arnaud op zoek geweest naar de ultieme manier van patineren, beitsen en kleuren. We volgen de trends op de voet en we werken alleen met producten van de beste kwaliteit om een optimaal resultaat te garanderen. En aan de positieve reacties van de klanten te horen slagen we daar wel in’, aldus een trots Tine Herrebout.

Juno by Arnauds Atelier

Arnauds Atelier BV | BE 0807.241.918
Smedenstraat 33, 8000 Brugge
TEL : +32 50 33 61 59
GSM : +32
M: GESLOTEN
D : Doorlopend van 10u00 – 18u00
W: Doorlopend van 10u00 – 18u00
D : Doorlopend van 10u00 – 18u00
V : Doorlopend van 10u00 – 18u00
Z : Doorlopend van 10u00 – 18u00
Z : GESLOTEN