Juwelier Vanquaethem in Oostkamp bestaat bijna 100 jaar!

Juwelier Vanquaethem

Sinds 1925 is Juwelier Vanquaethem een gerenommeerde naam in de ruime regio Oostkamp – Brugge.

Stef Vande Keere en Tine Vanquaethem zijn de derde generatie van deze prachtige familiezaak. ‘De juwelierszaak bestaat bijna 100 jaar, maar het is zeker niet de bedoeling om stil te zitten’.  We blijven de toonaangevende juwelier voor de regio en leggen de lat voor onszelf hoog, vertelt Stef. ‘Vorig jaar zijn we verhuisd van de Kortrijksestraat naar het Gemeenteplein. We hebben dit historische pand omgetoverd tot een moderne winkel waarbij vooral de huiselijke sfeer centraal staat. Met de nieuwe winkel schrijven we nieuw een stukje geschiedenis en zet de familietraditie zich verder. Het was René Herteleer, de grootvader van Tine,  die in 1925 als horlogemaker startte in de Kortrijksestraat 9. We hadden een duidelijke visie en idee over hoe hedendaags winkelen en onze winkel er zou moeten uitzien.  We trokken naar Londen, Stockholm en Barcelona om er ideeën op de doen.  Met de nieuwe zaak willen we zorgen voor aangenaam shoppen, een leuke uitstap, een unieke belevenis, thuiskomen, … Zelf zijn we zeer tevreden van het eindresultaat en ook onze klanten, uit zeer wijde en diverse regio’s, zijn zeer enthousiast.   We zijn klaar voor een mooie toekomst.’, aldus Stef.

Horloges - Ringen - Oorringen - Armbanden - Eigen hersteldienst

Juwelier Vanquaethem bestaat bijna een eeuw en is zo één van de oudste juwelierstradities in het land.
 
Het hoeft niet te verbazen dat deze jarenlange ervaring en service een belangrijke troef is. ‘Dankzij ons ruime aanbod kunnen we een breed publiek bekoren’, gaat Tine verder. ‘Onze juwelen en horloges gaan van heel klassiek, trendy tot uniek. Ook belangrijk is dat we bij Juwelier Vanquaethem in elke prijscategorie iets leuk te bieden hebben. Wat betreft de kwalitatieve Zwitserse horloges werken we met de bekende merken Longines, Rado, Tissot en Balmain.  Uiteraard hebben we ook andere bekende merken in huis zoals Garmin, Seiko, Hugo Boss, Rodania, Bering, Icewatch,… Tendensen volgen we op de voet en we werken samen met tal van mooie juwelenmerken en – fabrikanten.  We hebben een zeer uitgebreid aanbod juwelen. De gouden juwelen van Annamaria Cammilli, Bigli, Nanis, The Flanders Collection en OneMore zijn blikvangers in onze etalages.  Voor wie meer houdt van casual bieden we de zilveren juwelen van Pesavento, Naiomy, Diamanti per Tutti en Ti Sento aan. Binnenkort introduceren we het gouden juwelen merk Nanis wat staat voor uitzonderlijk Italiaans design die in het oog springt!

Tot slot en zeker niet onbelangrijk is het zeer ruime aanbod verlovings- en trouwringen.  Trouw- of verlovingsplannen? Dan moet je zeker eens langsgaan bij Juwelier Vanquaethem. Juwelier Vanquaethem beschikt over een eigen hersteldienst.  Juwelen en uurwerken worden in ons eigen atelier probleemloos hersteld. ‘We zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn gading vindt in ons onuitputtelijke aanbod’, besluit Stef Vande Keere.

Juwelier Vanquaethem heeft een prachtige website – webshop.  Kiezen en bestellen was nog nooit zo makkelijk.

Juwelier Vanquaethem

JUWELEN VANQUAETHEM BV | BE 0898.994.317
Gemeenteplein 2, 8020 Oostkamp
TEL : +32 50 82 73 73
M: GESLOTEN
D : 9u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
W: 9u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
D : 9u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
V : 9u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
Z : 9u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
Z : GESLOTEN