Kaas & Zo in Roeselare zorgt voor de lekkerste kaasschotels, raclette- en fondueschotels, tapasschotels, breughelplanken en verrassingsbrood. ‘Onze kaasschotels zijn een klassieker in ons assortiment’, vertelt Friedl verder. ‘De kaasschotels worden altijd op maat gemaakt. De samenstelling van de schotel, waarvoor we ongeveer 250 gram kaas per persoon voorzien, gebeurt altijd in samenspraak met de klant. De kazen worden gepresenteerd op een houten plank, vergezeld van noten, druiven, vijgen en dadels. Voor onze racletteschotels hebben wij steeds een mooi assortiment Zwitserse en Franse rauwmelkse raclettekazen. Deze schotels worden geserveerd met fijne vleeswaren, druiven, augurkjes, ajuintjes en champignons. Er kunnen ook krielaardappelen en een frisse salade bij gevraagd worden. Dé topper van Kaas & Zo is onze zuiderse tapasschotel. Ideaal voor een gezellige avond met vrienden of familie. Deze schotel omvat heerlijke tapas, zoals olijven, zongedroogde tomaten, ansjovis, tapenades, kruidenkaasjes en andere stukjes kaas en fijne vleeswaren. Deze tapasplank wordt afgewerkt met crackers en toastjes. Ook de verfijnde Breughelplank is zeker de moeite waard. Deze zijn gebaseerd op onze kaasschotels, maar dan uitgebreid met Lomo, chorizo, salchicon en proscuitto. Tijdens de wintermaanden voegen we daar dan ook een lekkere wildpastei aan toe. De Breughelplank wordt ook steeds samengesteld in overleg met de klant. Tot slot is Kaas & Zo ook gekend voor z’n overheerlijk verrassingsbrood. Dit omvat een heerlijk assortiment van zachte broodjes belegd met kaas of fijne vleeswaren, gepresenteerd in borden of houten kistjes en worden afgewerkt met seizoensfruit. Het is zeker ook de moeite om onze lekkere, huisgemaakte platte kaastaart te proeven’, besluit Friedl.