Kapsalon Hair Switch

Tiara opende met Hair Switch haar eigen kapsalon in Diksmuide!

Ik wil stap voor stap groeien met mijn zaak

Tiara Rohaert

Tiara Rohaert opende in oktober 2020 haar eigen kapsalon in de Keiemdorpstraat in Keiem, nabij Diksmuide. ‘Ik ben meteen na mijn studies als zelfstandig kapster begonnen’, vertelt Tiara. ‘Ik werkte in onderaanneming in twee kapsalons met vestigingen in Torhout en Roeselare. Daarnaast had ik ook nog eigen klanten waar ik tussendoor aan huis ging om hun haren te verzorgen. Het was dus steeds ‘switchen’ van het ene naar het andere kapsalon of naar mijn klanten thuis. Zo ben ik trouwens op de naam ‘Hair Switch’ gekomen. Eind 2019 kochten mijn vriend en ik samen een huis en besloten we al snel om de garage om te bouwen tot een kapsalon. Het is altijd leuk en vooral heel gemakkelijk als je zaak naast of vlak aan je privéwoning gelegen is. Voorlopig ben ik blij hoe de zaken nu verlopen, want na dit heel zwaar en onvoorspelbaar coronajaar dacht ik moeilijk weer op gang te raken. Maar alle klanten hebben de weg terug gevonden naar mijn kapsalon en zijn heel tevreden dat ze af zijn van hun ‘coronacoupe’, lacht Tiara.

Dames - Heren - Kinderen - Eigen veganistische producten

Kapsalon Hairswitch in Keiem, bij Diksmuide transformeert je kapsel naar ongekende hoogtes. ‘Onze haarverzorgingslijn zoals shampoos, conditioners en de multifunctionele stylingsproducten zijn 100% veganistisch. Ook onze kleurproducten zijn volledig vrij van ammoniak, ppd, sulfaten, kleurmiddelen of artificiële parfums. Uiteraard is alles ook ecologisch en diervriendelijk. Mensen die allergisch zijn of een chemobehandeling achter de rug hebben, kunnen perfect bij kapsalon Hair Switch terecht. Met extracten van porseleinbloemen en paarse orchidee gaan we de innerlijke kracht van het haar gaan versterken. De producten zijn trouwens ook verkrijgbaar in de zaak en bieden regelmatig leuke geschenkboxen aan. Hair Switch heeft verschillende producten naargelang het soort kapsel en haar van de klant. Ik wil mij echt gaan onderscheiden met mijn persoonlijke aanpak. Er zijn heel wat kapsalons, maar ik wil mijn klanten van A tot Z in de watten leggen! Ik volg ook regelmatig bijscholing om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwe snit- en kleurtechnieken. Bij Hair Switch zijn zowel dames, heren als kinderen welkom om hun wilde haren onder handen te laten nemen. Het kapsalon is open van dinsdag tot vrijdag. Ik hoop jullie alvast gauw te mogen ontvangen’, besluit Tiara.

Kapsalon Hair Switch

Adres
Keiemdorpstraat 152, 8600 Diksmuide
Contacteer ons
GSM : +32 492 31 67 46
Openingsuren
M: GESLOTEN
D : 09u00 tot 20u00
W: 08u00 tot 17u00
D : 09u00 tot 18u00
V : 08u00 tot 17u30
Z : GESLOTEN
Z : GESLOTEN

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures