Domein Klein Strand in Jabbeke biedt vakantie in eigen land!

Klein Strand Jabbeke - Brugge

Op onze camping nabij Brugge in West-Vlaanderen, kan je onbeperkt genieten van een groene natuurlijke omgeving. De perfecte locatie dus voor een kampeervakantie. Maar ook een dagje stad is bij ons nooit veraf. Daarnaast vormt ’t Klein Strand met haar camping nabij Brugge ook de perfecte uitvalsbasis als je ook graag eens een dagje naar zee gaat. Kiezen voor een kampeervakantie op onze kindvriendelijke camping in België, is kiezen voor een heerlijke kampeervakantie voor jezelf en de hele groep. We heten je er alvast van harte welkom. De meest populaire maanden op onze camping, zijn uiteraard de zomermaanden en de vakantieperiodes. Zeker wanneer je tijdens die drukste periodes graag een plaatsje op onze camping wil, dien je tijdig te reserveren. Reserveer dus snel om op onze camping in Brugge te komen genieten en te beleven. Op onze camping nabij Brugge ben je altijd welkom met je caravan en tent. Het is er genieten van bevoorrechte kampeerplekken nabij het meer. ’t Klein Strand is dan ook voorzien van zowel een mooi meer, als met daarbij een klein strand. Kinderen vinden het fantastisch om te spelen in onze verfrissende zwemvijver of langs het zandstrand. Onze kindvriendelijke camping is verder dan ook voorzien op diverse kindvriendelijke faciliteiten zoals speeltuinen met schommels, springkussens, een ballenbad, een speelzolder, kabelbanen, klimtorens en zoveel meer. Recreatiedomein ’t Klein Strand biedt voor elk wat wils.

Kindvriendelijke camping - animatie

Kamperen met kinderen kan een uitdaging vormen, maar bij camping ’t Klein Strand wordt het vast reuzeplezant. Zo zijn er bij ons diverse evenementen, animaties en activiteiten voor de kinderen en het hele gezin voorzien. Zo is er mogelijkheid tot vissen aan het meer, diverse watersporten te beoefenen in het meer, samen petanque spelen, fietsen of zich amuseren met de go-carts en skelters. Maar ook zandkastelen bouwen, samen leuke balspelen beoefenen, glijden van onze waterglijbanen en voor de allerkleinsten is er een ondiep kinderbadje. Deze vakantie zullen de kinderen zich absoluut niet vervelen met een verblijf op onze kindvriendelijke camping in België. Er zijn heel diverse mogelijkheden om te kamperen in België met kinderen en bij onze camping bij Brugge komen ze ruim aan bod. Zo kan je op de camping van ’t Klein Strand kiezen voor kampeerplaatsen met de camper of tent, maar even goed kiezen voor een meer luxueuze en zorgeloze vorm van kamperen met één van onze vakantiechalets, trekhutten of door te kiezen voor het populaire glamping dat een heuse opmars kent.TWEEDEHANDS

CARAVAN KOPEN OF HUREN?
Als je met de caravan op vakantie trekt, ga je gegarandeerd een leuk avontuur tegemoet. De caravan is dan ook een heel populaire vakantieaccommodatie om te kamperen. Velen kiezen er daarom voor een tweedehands caravan te kopen. Hiervoor kan je ook bij camping ’t Klein Strand terecht waar je een mooi aanbod caravans te koop en te huur vindt. Bij camping ’t Klein Strand vind je verschillende soorten caravans zodat er vast ook eentje aan jouw wensen voldoet. Neem alvast een kijkje naar ons aanbod op de website van ’t Klein Strand.

Klein Strand Jabbeke

Exploitatiemaatschappij Klein Strand NV | BE 0895.498.654
Varsenareweg 29, 8490 Jabbeke
TEL : +32 50 81 14 40
EMAIL : info@kleinstrand.be
In de zomermaanden juli & augustus zijn wij alle dagen doorlopend open van 08u00 tot 22u00
M: 09u00 tot 12u00 – 13u00 – 18u30
D : 09u00 tot 12u00 – 13u00 – 18u30
W: 09u00 tot 12u00 – 13u00 – 18u30
D : 09u00 tot 12u00 – 13u00 – 18u30
V : 09u00 tot 12u00 – 13u00 – 18u30
Z : 09u00 tot 12u00 – 13u00 – 18u30
Z : 09u00 tot 12u00 – 13u00 – 18u00