Kokon in Roeselare is dé partner voor alle slaapcomfort!

Kokon Slaapcomfort Roeselare

Kokon vind je langs de Brugsesteenweg 338 in Roeselare. De familie Weyne die al drie generaties de gekende meubelzaak heeft in Zarren, bij Kortemark, speelde al langer met het idee om een tweede winkel te starten. ‘We hadden het gevoel dat wie een bed of matras zocht, vaak dacht dat men dat niet kon vinden in een meubelwinkel’, vertelt Herbert Weyne maar niets is minder waar.

Bij Meubelen Weyne hebben we al langer een aparte afdeling voor alles wat met nachtrust en slaapcomfort te maken heeft. Onze bestaande klanten weten dat, maar voor nieuwe klanten is dat geen evidentie. Onze winkel Kokon in Roeselare is een extra verkooppunt voor bedden met een nog grootser aanbod aan bedtextiel. Onze naam Kokon verwijst eigenlijk naar gezelligheid en een warm nest en dat warme, knusse gevoel willen we overbrengen naar de klant met ons aanbod slaapcomfort.’

Boxsprings - Matrassen - Kussens - Bedtextiel - Kasten

Bij Kokon in Roeselare kan je terecht voor alles wat met slaapcomfort te maken heeft, zoals boxprings, bedden, lattenbodems, matrassen, kussens, bedtextiel, deco maar ook kasten.
‘Een goeie nachtrust is ontzettend belangrijk en staat dan ook centraal bij Kokon. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je slaapkamer van A tot Z aan te kleden. Kokon biedt een selectie aan topmerken aan zoals Beka, Lattoflex en Tempur.

Onze slaapadviseurs staan bovendien paraat om te luisteren naar de klant en hen correct te adviseren. Naast het vinden van de juiste matras, het ideale bed of de perfect boxspring kan je bij Kokon ook terecht voor alle bed- en slaaptextiel. Men kan dus zowel in Zarren als Roeselare terecht voor alles wat met slaapcomfort te maken heeft, alleen is het aanbod bij Kokon net dat ietsje uitgebreider. Alle bestellingen worden verzorgd geleverd aan huis, besluit Herbert.

Kokon Slaapcomfort

WEYNE NV | BE 0454.992.752
Brugsesteenweg 338, 8800 Roeselare
TEL : +32 51 31 13 66
EMAIL : info@kokon.be
M: 10u00 tot 18u00
D : 10u00 tot 18u00
W: 10u00 tot 18u00
D : 10u00 tot 18u00
V : 10u00 tot 18u00
Z : 10u00 tot 18u00
Z : Gesloten