Lab9 Pro is al meer dan 30 jaar expert in de integratie en ondersteuning van Apple-systemen!

Lab9 Pro

Lab9 Pro is de b2b-afdeling van Apple Premium Partner Lab9. Het bedrijf specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het integreren en ondersteunen van Apple-systemen in de IT-omgeving van bedrijven, scholen en overheidsinstellingen. De systeemintegrator werd opgericht in 1993 door Kortrijkse ondernemer Geert Coolman en twee medevennoten. Het trio had als doel grafische bedrijven te helpen hun manuele processen te digitaliseren. Apple en Adobe werden daarbij hun belangrijkste partners. Ondertussen heeft het bedrijf haar dienstverlening uitgebreid en helpt het bedrijven uit diverse sectoren met digitaliseringsprojecten. Naast Apple Premium Partner en Adobe Platinum Partner is Lab9 Pro ook Microsoft Gold Partner en legt het zich als grootste Belgische speler toe op de integratie tussen Apple en Microsoft.  Met Lab9 Education, een subdivisie van Lab9 Pro ondersteunt het bedrijf ook scholen bij hun digitale transformatie. Ze helpen scholen bij het opzetten van een stevige IT-infrastructuur maar ook met het uitrollen en beheren van iPads voor leerlingen of onderwijzend personeel. Lab9 Education werkt samen met een netwerk van bijna 30 Apple Professional Learning Specialists, leerkrachten die dagelijks Apple-toestellen gebruiken in hun lessen en andere leerkrachten opleiden om hetzelfde te doen.

Lab9 Pro integreert naadloos software en hardware

Lab9 Pro neemt jouw bedrijfsprocessen onder de loep, versterkt en beveiligt je IT-infrastructuur waar nodig, levert de hardware en software en integreert die op zo’n manier in je bestaande omgeving dat jouw medewerkers er enkel voordelen van ondervinden. Bij problemen helpt Lab9 Pro’s serviceteam, dat ondertussen al meer dan 20 vakexperten telt, je telefonisch, met een remote diagnose, een installatie ter plaatse of een vlotte herstelling met ophaling & levering van je toestel. Ook voor trainingen kan je bij Lab9 Pro terecht. of je je nu wil verdiepen in videobewerking of 3D-visualisaties, gebruik wil leren maken van AI in Photoshop of gewoon efficiënter wil worden in Microsoft-programma’s als Teams en Outlook, deze opleidingen kan je volgen in elk van onze trainingscentra in Kortrijk, Brugge, Aalst, Sint-Martens-Latem, Antwerpen, Hasselt, Brussel, Namen of Luik. Opleidingen bij jou op kantoor behoren ook tot de mogelijkheden.

In de kijker

Lab9 Pro

Lab9 Pro NV | BE0449.370.811
Dumolinlaan 5, 8500 Kortrijk
TEL : +32 56 25 55 11
EMAIL : info@lab9pro.be
M: 8u30 tot 12u00 – 13u00 tot 17u30
D : 8u30 tot 12u00 – 13u00 tot 17u30
W: 8u30 tot 12u00 – 13u00 tot 17u30
D : 8u30 tot 12u00 – 13u00 tot 17u30
V : 8u30 tot 12u00 – 13u00 tot 17u30
Z : Gesloten
Z : Gesloten

Vacatures

Junior accountmanager B2B in Limburg

Lab9 Pro zoekt een enthousiaste professional die zijn kennis wil uitbreiden in de wereld van IT-oplossingen en daarmee kmo’s in Limburg wil ondersteunen. Je hebt een sterke interessse in oplossingen gebaseerd op Apple, Adobe en MS Office 365 en dankzij interne opleiding, leverancierscursussen en zelfstudie blijf je up-to-date. Je start met een basis klantenportefeuille en breidt deze uit door prospectie. Met jouw technische kennis en commerciële talent overtuig je klanten om voor onze oplossingen te kiezen. Je onderhoudt bestaande klantrelaties met technisch advies en zorgt voor een correcte opvolging. Samen met onze specialisten stel je overtuigende offertes op en sluit je succesvolle verkopen af.

Solliciteer hier

Commercieel medewerker binnendienst Grafische divisie in Kortrijk

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor bestellingen en vragen van onze grafische klanten. Je stelt oplossingen samen en maakt offertes voor het verkoopsteam, terwijl je ook de promotie van nieuwe producten verzorgt en samenwerkt aan de website met de marketingverantwoordelijke. Je bent vastbesloten om onze producten beter te kennen dan jouw klanten en onderhoudt het CRM-systeem. Daarnaast draag je bij aan de opvolging van offertes en help je ons salesteam om hun targets te bereiken, waardoor je ook zelf op een fijne bonus kan rekenen. Als je dit wil bieden wij je de kans om op middellange termijn door te groeien naar een externe verkoopsfunctie.

Solliciteer hier

Back office medewerker in Kortrijk

Ben jij een administratief wonder met een passie voor technologie? Lab9 Pro, dé specialist op het gebied van Apple-producten, zoekt een enthousiaste Back Office Medewerker om ons team te versterken. In deze dynamische rol ben je verantwoordelijk voor verschillende cruciale taken, heel variërend waarbij jij een sleutelrol kunt spelen in ons groeiende bedrijf! Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: Je beheert retourzendingen, defecte producten en Apple-materiaal dat wordt binnengebracht voor overname. Je helpt bij het bestellen van producten en houdt de voorraadcijfers bij. Je ondersteunt de transportplanning en helpt bij het licentiebheer van Microsoft & Jamf in piekperiodes.

Solliciteer hier

Accountmanager Grafische divisie in Limburg

Als accountmanager ontferm je je over een bestaande klantenportefeuille in Oost- of West-Vlaanderen en ben je verantwoordelijk om deze uit te breiden aan de hand van doelgerichte prospectie. Je verdiept je in het product- en dienstenaanbod van onze grafische afdeling en bouwt je technische kennis op. Met je commerciële vaardigheden overtuig je klanten om te kiezen voor onze oplossingen. Je gaat actief op klantbezoek, waarbij je realties onderhoudt met zowel nieuwe als bestaande klanten, je helpt hen om hun behoeften in kaart te brengen. Samen met specialisten en productmanagers stel je overtuigende offertes op en sluit je verkopen succesvol af.

Solliciteer hier

Junior accountmanager Adobe in Kortrijk

Je gaat aan de slag om Adobe-producten en -diensten te commercialiseren. Denk daaarbij aan de licenties voor creatieve software en voor documentbeheer maar ook aan de vele Adobe-opleidingen die Lab9 Pro voorziet voor grafisch vormgevers en marketeers. Je beheert de volledige salescyclus, van het zoeken naar opportuniteiten tot het sluiten van de overeenkomst. Na de onboarding ben je in staat om commerciële voorstellen uit te werken en deze te verdedigen. Je behandelt de inkomende leads en vult je eigen pipeline aan door middel van prospectie. Naast jouw onmiskenbaar commercieel talent, weet je ook nog eens alles vlot en correct administratief te verwerken.

Solliciteer hier

Adobe sales specialist in Kortrijk

De Creative Cloud en Document Cloud sales specialist is een verlengstuk van het Adobe-team binnen Lab9 Pro en zal werken in een hybride rol voor sales en vendor management, om te zorgen voor omzetgroei door het realiseren van targets en te voldoen aan KPI’s vastgelegd door Adobe. De rol omvat het begrijpen en implementeren van de strategieën van Adobe en Lab9 Pro om potentiële klanten effectief te benaderen, te adviseren en succesvolle deals af te sluiten. Daarnaast werk je nauw samen met (virtuele) teams om kwartaalplannen op te stellen, fungeer je als aanspreekpunt voor product- en licentievragen, ondersteun je verkoopteams bij kleinere deals en vergroot je zowel intern als extern de Adobe-awareness.

Solliciteer hier

Adobe commercieel consultant in Kortrijk

Je bent het vaste aanspreekpunt voor bestaande klanten met Adobe-producten en diensten. Je beantwoordt hun vragen, je zorgt voor een vlotte orderverwerking, je streeft naar 100% renewal en je creëert upsell. Je bezoekt klanten wanneer het tijd is voor hun verlenging en stelt hen de meest commercieel gunstige formule voor. Je biedt ondersteuning bij het licentiebeheer en denkt in oplossingen. De functie is een gezonde mix van administratie en sales. De job bestaat uit 3 delen: het behandelen van inkomende leads, technische en commerciële ondersteuning en klantenbezoeken. Afhankelijk van je persoonlijke interesses kan dit worden uitgebreid met prospectie, het opzetten van (marketing)acties en het opbouwen van inhoudelijke expertise.

Solliciteer hier