Lingerie Ultime uit Brugge heeft een ruim assortiment lingerie, ondergoed en nachtkleding

Elke Van De Cappelle

Lingerie Ultime vind je in het winkelcentrum aan de Moerkerkse Steenweg 186 in Sint-Kruis, vlakbij Brugge. Elke Van De Cappelle gaf haar job in het onderwijs op om haar droom te volgen. ‘Mijn overgrootmoeder, grootmoeder en tante hebben altijd een lingeriewinkel uitgebaat’, vertelt Elke. ‘Tijdens de braderie ging ik mee helpen in de winkel, maar ik ben dan toch een andere richting uitgegaan en in het onderwijs beland. Maar het bloed kruipt waar het niet heen kan. Drie jaar geleden besloot ik mijn job in het onderwijs op te geven en te starten met Lingerie Ultime. Professioneel en deskundig advies zijn echt wel mijn grote troeven. Ik werk heel graag met mensen en vind het persoonlijk contact super belangrijk. Als een vrouw lingerie komt passen, moet ze zich letterlijk bloot geven, maar ik hoor heel vaak dat ik hen snel op hun gemak stel. Een mooier compliment kan je niet krijgen toch? Perfect zittende lingerie en ondergoed is echt wel heel belangrijk. Ik ga voor elke klant op zoek naar welke lingerie het best past naargelang de vorm van het lichaam. Een goed passende BH geeft een goede houding, werkt afslankend en zorgt ook voor een goede ondersteuning van de rug. Ik vraag ook aan de klanten waarom ze een bepaald lingeriestuk nodig hebben en welk outfit ze erop willen dragen. Zo kan ik helpen met speciale lingerie voor uitgesneden jurken en topjes op verschillende modellen zonder schouderbandjes’, aldus Elke.

Lingerie - Ondergoed - Nachtkleding - Topmerken

Lingerie Ultime uit Sint-Kruis, bij Brugge beschikt over een gevarieerd en uitgebreid aanbod lingerie, dames- en herenondergoed, maar ook warme pyjama’s en comfortabele homewear voor de koude wintermaanden. ‘Ik ga echt op zoek naar kwaliteitsvolle collecties’, gaat Elke verder. ‘Uiteraard volgens verschillende smaken, maten en budgetten. Bij Lingerie Ultime vind je zowel de grotere maten voor volslanke dames als de kleinere maatjes voor tienermeisjes. Een aantal bekende merken die ik aanbied zijn Simone Pérèle, Marlies Dekkers, Passionata, Felina Conturelle, Dacapo en Empreinte. Er is een ruime keuze lingeriesetjes met een uitstekende pasvorm voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden, maar ik heb ook prachtig afgewerkte bruidslingerie of speciale lingerie voor onder uitgesneden topjes en jurken met open rug. Lingerie Ultime heeft verder corrigerend ondergoed en ondersteunende, comfortabele slaapbh’s in het assortiment. Ik hecht veel belang aan duurzaamheid. De Europees vervaardigde collecties staan garant voor hoogkwalitatieve producten en materialen’, besluit Elke. Er is bovendien een ruime parking vlak voor de winkel, waardoor je in alle rust kan shoppen. Meer info over Lingerie Ultime vind je hier.

In de kijker

Op 09/03/24 pakken we uit met een heuse modeshow en ladiesnight in Garage Snauwaert langs de Dudzeelse Steenweg in Brugge. Kom zeker langs!

Lingerie Ultime

ASAP SERVICE BV | BE 0819.186.378
Moerkerkse Steenweg 186, 8310 brugge
TEL : +32 50 36 37 13
EMAIL : info@ultime.be
M: GESLOTEN
D : 11u00 tot 18u00
W: 11u00 tot 18u00
D : 11u00 tot 18u00
V : 11u00 tot 18u00
Z : 11u00 tot 17u00
Z : GESLOTEN