Gepassioneerd en onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Mark Desmet

Een ongeval is gauw gebeurd zegt men wel eens. Dan is het heel belangrijk om een goeie verzekeringsmakelaar te hebben. Niet alleen een goeie, maar vooral een gepassioneerde verzekeringsmakelaar en dan komen we snel terecht bij Mark Desmet van Madesco Rumbeke. Mark is een onafhankelijk makelaar (brocom) en werkt zowel voor particulieren, zelfstandigen als KMO’s. Klanten willen op vandaag meer dan ooit een goeie service, nog meer zelfs dan een goeie prijs. En de combinatie van die twee is net de grote sterkte van Madesco Rumbeke. Want als onafhankelijk verzekeringsmakelaar gaan zij meerdere markten voor jou als klant onderzoeken en geven zij het beste advies op gebied van prijs en kwaliteit. Zij gaan altijd uit van de financiële situatie en de wensen van de klant. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Het team van Madesco Rumbeke vormt met Mark, Mieke en Cindy uiteindelijk één aanspreekpunt tijdens het volledige proces. Elk dossier is anders, dus geeft Madesco Rumbeke steeds advies op maat en kiezen ze ook bewust voor een pro-actieve aanpak. Op regelmatige basis zitten zij met hun klanten rond tafel om een analyse te maken van de verschillende verzekeringsformules en om te kijken of er op dat moment geen betere opportuniteiten in de markt liggen.

Ervaring = Vertrouwen = Deskundigheid

Verzekeringskantoor Madesco uit Rumbeke, bij Roeselare, is al 30 jaar actief in verzekeringen en richt zich op klanten uit de regio Roeselare, Izegem en Rumbeke.  Daarnaast is Mark Desmet ook heel sterk regionaal verankerd in verschillende verenigingen in Rumbeke en omstreken. Net die regionale bekendheid is heel erg belangrijk. Mark Desmet is vlot, bereikbaar, denkt mee als er een probleem is en gaat altijd helpen een oplossing aan te bieden. Madesco Rumbeke zet zich ook écht in voor zijn klanten en neemt er uitgebreid de tijd voor. Het doel is er voor te zorgen dat de bezittingen, de mobiliteit, de toekomst en de gezondheid van de klant beschermd is tegen mogelijke tegenslagen.

VOORDEELPAKKET
Klanten met meerdere polissen kunnen bij Madesco Rumbeke genieten van een voordeelpakket. Een pakket waarbij de klant gratis, extra advies of bijstand krijgt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een ongeval of gaan om juridische bijstand door een advocaat. Ook advies bij het opstellen van een pensioenplanning of zelfs successieplanning tot technisch advies via meerdere herstellers bij schadegevallen. Het klinkt cliché, maar bij Madesco Rumbeke zit u gewoon goed!

Madesco Rumbeke

MADESCO RUMBEKE BV | BE 0885.769.554
Bornstraat 32, 8800 rumbeke
TEL : +32 51 20 54 71
GSM : +32 476 28 40 52
M: 09u00 tot 12u00 op afspraak
D : 09u00 tot 12u00 op afspraak
W: 09u00 tot 12u00 op afspraak
D : 09u00 tot 12u00 op afspraak
V : 09u00 tot 12u00 op afspraak
Z : Zaterdag op afspraak