Dé vastgoedmakelaar gespecialiseerd in verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed in Limburg!

MCRE Corporate Real Estate

‘We zijn hét aanspreekpunt bij de verkoop en verhuur van kantoren, semi-industrieel vastgoed, industrieel vastgoed en retailpanden te koop en te huur. Verder is MCRE ook actief in de verkoop van industriegronden en investeringsvastgoed.

MCRE is gevestigd op de Luikersteenweg 60 in Hasselt en wordt gerund door Dimitri Michils en Tom Ceelen. ‘Na het behalen van mijn BIV-nummer was ik even actief in het residentieel vastgoed, maar al snel ging mijn interesse uit naar bedrijfsvastgoed” aldus Dimitri Michils. “Voor de opstart van MCRE was ik als asset manager voor grote kantoor- en bedrijfsgebouwen van meestal internationale eigenaars actief in de regio Antwerpen en Brussel”. Tom Ceelen had al meer dan twintig jaar ervaring in facility management, asset management en corporate real estate management bij verschillende multi-nationals. Hij bezit een RICS en KAVEX accreditatie, is beëdigd bedrijfsvastgoedexpert en is mede-oprichter van Hasselt Real Estate Café. Daarnaast is Tom ook een regelmatig en graag gevraagd als gastdocent alsook erkend taxateur Vlabel.

“Tom en ik voelden dat er in Limburg nog nood was aan een makelaar die gespecialiseerd is in en zich exclusief bezighoudt met bedrijfsvastgoed. Zo besloten we te starten met MCRE. Onze focus ligt op de provincie Limburg en reikt tot de Kempen. Maar naast onze nauwe samenwerking met makelaars van buiten de provincie (waar we nog steeds een goed contact mee hebben door ons verleden als asset managers), worden we dikwijls aangesproken door residentiële makelaars omdat bedrijfsvastgoed toch een andere aanpak vraagt. Hierdoor ontstaat er een zeer productieve wisselwerking met slechts één doel namelijk maximale klantentevredenheid.

MCRE uit Limburg heeft kantoor- en bedrijfsgebouwen, KMO-units, praktijkruimtes alsook winkelpanden in portfolio.

MCRE uit Hasselt in Limburg legt zich toe op bedrijfsvastgoed met de verkoop en verhuur van kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, winkelpanden alsook bedrijfsgronden. Als geboren en getogen Limburgers weten we dat Limburg omwille van zijn ligging nabij Nederland, Luxemburg en Duitsland, de groeimarkt is voor logistiek bedrijfsvastgoed. Wij zijn dus NIET actief in de residentiële vastgoedmarkt, maar door onze goeie connecties worden we wel vaak door vastgoedmakelaars naar voor geschoven als betrouwbare partij voor het verkopen en verhuren van semi-industrieel vastgoed. Dit kan gaan van een kleine KMO-unit tot grote bedrijfspanden met bijhorende grond. In mindere mate zijn we ook actief in retail. Integriteit is voor MCRE heel belangrijk. We zijn in Limburg hét aanspreekpunt op gebied van bedrijfsvastgoed, maar natuurlijk kunnen we de klant met onze expertise ook in andere provincies van dienst zijn.

BIV

Toezichthoudende autoriteit:
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars,Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 502744 (Erkend in België) – Dimitri Michils
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

MCRE Corporate Real Estate

MCRE BV | BE0721.626.847
Luikersteenweg 60, 3500 Hasselt
TEL : +32 11 74 12 34
EMAIL : info@mcre.be
GSM : +32 460 97 17 58
M: NVT
D : NVT
W: NVT
D : NVT
V : NVT
Z : NVT
Z : NVT