Momselle in Brugge, dé speciaalzaak voor moeder & kind

Een unieke totaalconcept met shop, babywellness & (health)care

Momselle is de overkoepelende benaming voor het unieke totaalconcept met shop, babywellness & (health)care gedeelte met telkens hetzelfde doel: bewust ‘zijn’, bewust maken, bewust opvoeden, bewust (be)leven & kwaliteit.

Langs de Baron Ruzettelaan in Assebroek, vlakbij Brugge opende Momselle recent de deuren. De zaak wordt gerund door twee gedreven zussen, die beiden een paramedische achtergrond hebben. Elien is kinesitherapeute en neemt naast de kiné-consultaties, als gecertificeerde Kurland massagetherapeute, ook de massages voor haar rekening. Evelien houdt zich voornamelijk bezig met de (web)shop en de babywellness en is eigenlijk (baby- & kinder-) diëtiste van opleiding. Hun kennis en ervaringen zorgen voor een absolute meerwaarde doorheen alle lagen van het concept.

In 2021 startten ze alles op in Loppem onder twee afzonderlijke namen namelijk Amori (winkel met geboortelijstjes) en Motuss (babywellness, massages én kinesitherapie). Twee jaar later voelden ze de nood om te verhuizen naar een groter, meer zichtbaar pand, iets dichter bij het centrum van Brugge.

Momselle uit Brugge is een one-stop shop voor de zwangere, pas bevallen mama en haar baby.

Bij Momselle Shop vind je een unieke selectie aan duurzame, exclusieve producten van hoge kwaliteit voor zowel mama als baby (0-4 jaar). Van borstvoedingslingerie tot borstkolven, tot wollen dekentjes, de zachtste kledij…maar ook kamertjes, autostoelen én buggy’s behoren tot hun aanbod. The place to be dus voor een unieke en duurzame geboortelijst. 

Momselle Care staat voor kwalitatieve massages én kinesitherapie voor iedereen in het gezin.  

Momselle Babyspa opent in het najaar van 2023 de deuren. Om de nieuwe band te versterken tussen ouder en kind, de oxytocine-levels bij zowel ouders als kind de hoogte in te jagen en om je baby even te laten ontspannen en te bevrijden van buikkrampjes… ben je welkom in de babyspa.

Hun ultieme doel is een meerwaarde te bieden door mama’s & papa’s(-to-be) te ondersteunen tijdens dit nieuwe avontuur. Daarom bieden ze ook workshops en kolfconsultaties aan en brengen ze ouders samen om opvoedkundige issues bespreekbaar te maken.

Momselle

Gigil BV | BE0779.266.722
Baron Ruzettelaan 83, 8310 Brugge
EMAIL : info@momselle.be
GSM : +32 476 33 09 39
M: 13u30 tot 18u00
D : Gesloten
W: 13u30 tot 18u00
D : 13u30 tot 18u00
V : Gesloten
Z : 10u00 tot 18u00
Z : Gesloten