Mooi by Emmy uit Roeselare is dé specialist in permanente make-up voor West-Vlaanderen!

Er op elk moment van de dag en bij elke gelegenheid stralend uitzien dmv permanente make-up!

Zaakvoerster Emmy Mattan is al haar hele carrière actief in de beautysector. ‘Ik heb gewerkt als account manager voor Givenchy en later heb ik als wholesalemanager voor België mee het merk Rituals in de markt geplaatst. Maar op een bepaald moment voel je aan dat het tijd is voor iets anders. Ik heb een carrièreswitch gemaakt & een opleiding schoonheidszorgen gevolgd en in 2010 is het verhaal van Mooi by Emmy gestart.

De focus lag in het begin vooral op make-up en ik gaf ook freelance les bij bepaalde cosmeticamerken. Daarna volgde ik tal van opleidingen & masterclasses in permanente make-up in binnen- & buitenland, waardoor ik nadien West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen doorkruiste om via mobiele service in meer dan 28 schoonheidssalons permanente make-up te gaan plaatsen. 7 jaar geleden ben ik naast mooi! tevens van start gegaan met COMODA Cosmetics, een opleidingsacademy & groothandel voor de Benelux in healthy skin- & (pmu) make-upproducten, na een jaar is mijn echtgenoot mee in de zaak gekomen om alles operationeel te ondersteunen, zodat ik mij meer kon gaan focussen op het geven van trainingen en sales. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een team van 11 personen & zijn we supertrots, want vorig jaar hebben we onze intrek genomen in ons gloednieuwe industriepand in Roeselare. Hier bieden we trainingen en opleidingen aan in oa permanente make-up & visagie, maar zijn we ook uitgerust met een eigen behandelruimte voor fine line & tiny tattoo’s & laserbehandelingen voor mensen die foutief geplaatste permanente make-up willen laten corrigeren of verwijderen.

Permanente Make-Up - Medische Pigmentatie - Litteken Behandeling - Permanente Make-Up Opleidingen

Bij Mooi by Emmy in Roeselare, West-Vlaanderen, bieden wij permanente make-up met een hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen & kan je terecht voor permanente eyeliners, permanente oogschaduw (smokey eyes), een permanente winged eyeliner voor een meer gelifte, open & jongere blik, permanente wenkbrauwen of powderbrows, full lips of permanente full lip blush of lipcontour, medische pigmentatie, tepelhofreconstructie, littekenbehandeling & tot slot fine line tattoos & tiny tattoos. Welk verhaal wil jij graag vereeuwigen?

Permanente make-up bespaart u tijd bij het elke dag opnieuw aanbrengen van make-up, maar is ook superhandig voor dames met allergieën of slecht zicht.

‘Permanente make-up is altijd mijn kindje geweest’, vertelt Emmy verder. Wij bieden inmiddels professionele PMU opleidingen aan in onze eigen academy, voor ons is hierbij een professioneel kader, een gemoedelijke sfeer & een persoonlijke aanpak erg belangrijk. ‘Ik zag in de sector zoveel zaken mislopen en behandelingen die niet correct werden uitgevoerd, waardoor ik mijn droom gestart ben, nl. het aanbieden van kwalitatieve opleidingen & opvolging op lange termijn voor onze cursisten in ons eigen trainingsinstituut. Mijn doel ik om samen met een aantal collega’s ons te groeperen & een soort kwaliteitslabel naar de consument toe neer te zetten, met ons eigen label PMU Specialist.

Emmy van mooi by emmy focust zich op gezondheid en wil dit ook doortrekken in alle producten & inkten die verkocht worden bij COMODA Cosmetics. ‘Zo werken we met vegan inkt en bieden we enkel maar producten aan waar we zelf 100% achter staan. We krijgen ook regelmatig klanten over de vloer die in een ander salon permanente make-up hebben laten plaatsen, maar waar ze niet tevreden zijn van het resultaat.’ Speciaal hiervoor volgde Emmy een extra opleiding om laserbehandelingen uit te voeren voor zowel wenkbrauwen, ogen en lippen. Bij Mooi by Emmy kan je verder terecht voor medische pigmentatie, zoals tepelhofpigmentatie (areola) of tepelhofreconstructie na een operatie. Maar ook met micro haarpigmentatie kunnen we de kruin of hoofdhuid of zelfs een volledig kaal hoof voorzien van haarsimulatie met haarstoppeltjes. Dit is geen chirurgische ingreep in tegenstelling tot haarimplantatie’, besluit Emmy.

Mooi by Emmy

M COSMETICS BV | BE0564.953.734
Ovenhoek 41, 8800 Roeselare
EMAIL : info@mooi-by-emmy.be
GSM : +32 496 37 27 23
Wij werken uitsluitend op afspraak! U kan onze assistente telefonisch bereiken van 9u tot 17u30.
M: Op afspraak
D : Op afspraak
W: Op afspraak
D : Op afspraak
V : Op afspraak
Z : Gesloten
Z : Gesloten