MOS is een nieuwe healthy lifestyle shop in het centrum van Brugge!

We zijn gespecialiseerd in mensen begeleiden naar een nieuwe gezonde levensstijl.

Eind november opende MOS z’n deuren aan het begin van de Ezelstraat in Brugge voor wie de stad uitkomt. Hélène Lawaisse runt al dertien jaar Healthpoint samen met haar man Tom in deelgemeente Koolkerke. Vandaaruit is het idee dan ook ontstaan. ‘Ik ben verpleegkundige van opleiding en werd vaak geconfronteerd met mensen die ernstig ziek zijn en door chemobehandelingen ook huidproblemen krijgen. Ik heb dan besloten om een opleiding schoonheidszorgen bij te volgen. Mijn man houdt zich bij Healthpoint vooral bezig met personal en small group training, terwijl ik daarnaast mijn praktijk heb als huidtherapeute en dieetbegeleiding. Doordat het aanbod aan producten zo uitgebreid werd zijn we op zoek gegaan naar een tweede locatie. We wilden bewust een commerciële ligging om zo een breder publiek aan te trekken. Zo zijn we met MOS gestart in de Ezelstraat waar we alle natuurlijke producten van Rainpharma aanbieden.’

Rainpharma - Natuurlijke Producten - Workshops - Epigenetische Huidtherapie

Bij MOS in de Ezelstraat in Brugge kan je terecht voor alle natuurlijke producten van Rainpharma voor gelaat en lichaam om gezonder en energieker door het leven te gaan. ‘Healthy playful lifestyle is onze slogan’, vertelt Hélène verder. ‘Dat gaat van oliën tot kruiden voor een betere huid, alsook voedingssupplementen en eiwitshakes. We zijn gespecialiseerd in mensen begeleiden naar een nieuwe gezonde levensstijl. We organiseren bij MOS ook workshops in verband met dieet- en voedingssupplementen en geven advies hoe je je huid het best kan verzorgen. Daarnaast is het de bedoeling om kookworkshops te geven omtrent gezonde voeding. Eenvoudige, gezonde gerechtjes van aperitiefhapje tot dessert. Wie deelneemt aan de workshop kan uiteraard proeven, maar krijgt ook een handleiding mee naar huis om de gerechten thuis te bereiden. Via onze webshop kan je alle producten van Rainpharma bestellen en kan je je ook inschrijven voor onze workshops. Vlakbij de winkel is een nieuwe ondergrondse parkeergarage geopend wat een enorme meerwaarde is voor onze klanten’, besluit Hélène.

In de kijker

Op 21 en 22 oktober kan je bij aankoop van jouw favoriete RainPharma producten 4 limited edition cadeausets aankopen voor maar €25.

Mos Brugge

LABAC BV | BE 0893.101.764
Ezelstraat 16, 8000 Brugge
EMAIL : info@mosshop.be
GSM : +32 477 75 31 91
M: Gesloten
D : Op afspraak
W: 10u30 tot 18u30
D : 10u30 tot 18u30
V : 10u30 tot 18u30
Z : 10u30 tot 18u30
Z : Gesloten