Natuursteentrappen en – vloeren

Een trap of vloer in natuursteen straalt exclusiviteit, persoonlijkheid en karakter uit!

‘Bij het bestellen van een natuursteentrap bieden wij onze klanten een gratis trapstudie aan!’

Lieven Kaes

Al meer dan 25 jaar is hij actief met Natuursteentrappen.be en later breidde hij zijn zaak uit met vloeren.be, gespecialiseerd in natuursteenvloeren. ‘Als expert word ik door officiële instanties en private personen aangesteld om deskundig advies te verlenen over trappen en vloeren in natuursteen’, vertelt Lieven Kaes. ‘Ik ben trouwens als expert ook lid van ‘natuursteenexpert.be’. Vooraleer je je droomtrap of vloer in natuursteen kan bewonderen in je woning moeten er uiteraard eerst verschillende stappen doorlopen worden. Klanten die bij ons bestellen bieden wij een gratis trapstudie aan. Dit houdt in dat we een plan op maat maken in functie van de draagstructuur. Want het doel is uiteraard een mooie, maar vooral ook veilige trap! We gaan zowel aan de slag voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten. De trapbekledingen worden steeds op maat gemaakt en komen rechtstreeks van de steengroeve tot bij de klant, aldus Lieven Kaes.

De perfecte mix tussen know-how en service

Een prachtige trap of vloer in natuursteen in het huis van je dromen. Het begint alvast als een mooi sprookje, maar in dit geval zorgt Lieven Kaes ervoor dat het niet bij dromen blijft.

Natuursteentrappen en -vloeren.be staat ook zelf in voor de plaatsing. ‘Wij hebben ervaren vakmensen in huis die de natuursteentrap of -vloer plaatsen bij de klant volgens de regels van de kunst, want dat is het effectief ook, een kunst’, gaat Lieven verder. ‘Een goeie voorbereiding is het halve werk, daarom dat het zo belangrijk is dat we op voorhand die trapstudie uitvoeren. Want elk detail, elke afmeting, alles moet kloppen. Wij zorgen ook zelf voor de afwerking. Zo leveren en plaatsen we zelf de leuningen in roestvrij staal of smeedwerk en kunnen we ook de nodige trapverlichting voorzien. Een natuursteentrap of -vloer straalt niet alleen klasse, maar ook heel wat karakter en persoonlijkheid uit. Elk jaar staan we bovendien met een eigen stand op een aantal belangrijke beurzen zoals de Bouwbeurs in Roeselare in februari, uiteraard Batibouw eind februari, begin maart en in het najaar vindt de klant ons ook op de Bisbeurs in Flanders Expo in Gent. Het loont zeker de moeite om onze zelfgebouwde stand even te komen ontdekken’, besluit Lieven Kaes.

Natuursteentrappen en – vloeren

Adres
Daglandstraat 32, 8800 Roeselare
Contacteer ons
GSM : +32 477 69 88 90
TEL : +32 51 30 61 94
Openingsuren
M: Op Afspraak
D : Op Afspraak
W: Op Afspraak
D : Op Afspraak
V : Op Afspraak

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures