Raamdecoratie FD in Koksijde is dé referentie in zonwering en interieurdecoratie voor de Westkust!

100% maatwerk met professionele afwerking in eigen atelier

Raamdecoratie FD is gelegen langs de Koninklijke Baan in Sint-Idesbald, Koksijde. Onze zaak is eerst begonnen als een klein confectieatelier voor gordijnen in De Panne. De eerste winkel daarentegen in Sint-Idesbald, waar nu het huidige atelier is gevestigd, opende zijn deuren in 2016. Sindsdien is onze winkel geëvolueerd van één winkel met achteraan het atelier en vooraan een compacte toonzaal voor gordijnen en zonwering naar een volwaardig atelier met twee aankoppelende showrooms voor raamdecoratie, woonaccessoires, tapijten en shutters. Breng ons een bezoekje in Koksijde en ontdek ons uitgebreid assortiment om jouw droomdécor waar te maken!
Bij Raamdecoratie FD kunnen wij ook de meest volwaardige collectie van zonwerende producten aanbieden door onze affiliatie met verschillende topdealers! Wij zijn o.a. Gallery Dealer van Luxaflex en Premium Dealer van Copahome, welgekende leveranciers voor jaloezieën, rolgordijnen, plissé gordijnen en binnen shutters.

Gordijnen - Zonwering - Binnen Shutters - 100% Maatwerk - Eigen Atelier

Bij Raamdecoratie FD in Koksijde bij De Panne kan je terecht voor klassieke overgordijnen en vouwgordijnen, maar ook voor moderne zonwerende producten van marktleiders zoals Luxaflex, Copahome en Sunway. Bovendien bieden wij heel wat decoratieve woonaccessoires aan zoals sierkussens, zitkussens, tapijten van o.m. Louis De Poortere en de exclusieve handgeknoopte tapijten uit Indië. Anderzijds specialiseren wij in de herstoffering van zitmeubelen alsook in de productie en installatie van binnen shutters die vrijwel op elke raamvorm als gegoten passen. In ons atelier confectioneren wij vooral gordijnen en kussens. We werken uiteraard 100% op maat van de klant en zorgen met onze jarenlange ervaring steeds voor een professionele afwerking. Raamdecoratie FD verwelkomt niet enkel eigenaars met een vakantiewoning of tweede verblijf aan de Westkust, maar ook vaste bewoners vinden vlot de weg naar onze showroom. Voor meer info bezoek onze pagina www.raamdecoratiefd.be of volg ons op sociale media!

Raamdecoratie FD

DISARO VOF | BE 0767.954.443
Koninklijke Baan 307/311, 8670 Koksijde
TEL : +32 486 22 73 56
GSM : +32 478 51 91 27
M: Op Afspraak
D : 10u30 tot 18u00
W: 10u30 tot 18u00
D : 10u30 tot 18u00
V : 10u30 tot 18u00
Z : 10u30 tot 18u00
Z : Gesloten