Restaurant Chantilly is al meer dan 30 jaar een culinair begrip in Torhout!

Chantilly Torhout

Restaurant Chantilly vind je in Torhout, de oudste stad van het graafschap Vlaanderen. De zaak is gelegen aan de Noordlaan en werd in 1986 opgericht door Marc Desplenter. Ook de kinderen helpen ondertussen mee in de zaak. ‘We zijn ontzettend trots op wat papa de voorbije jaren gerealiseerd heeft met Restaurant Chantilly’, vertelt Yoni Desplenter. ‘We hebben dan ook een heel trouw cliënteel opgebouwd. Je kan bij ons kiezen voor een heerlijk ‘cote à l’os menu’ of keuzemenu. Op deze manier stelt de klant tegen een betaalbare prijs zijn eigen menu samen bestaande uit een hapje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Bij Chantilly beschikken we ook over een overdekt en verwarmd terras waar men in de namiddag kan genieten van een verfrissend ijsje of koffie met gebak. Van woensdag tot en met vrijdag zijn er onze pannenkoeken à volonté tussen 14u en 17u. Klanten komen hiervoor van heinde en ver, want onze verse pannenkoeken zijn niet te versmaden. Daarnaast bieden we van woensdag tot vrijdag ook een verzorgd dagmenu aan en is er onze kleine spijskaart voor een snelle hap. Een echte voltreffer is ons verrassingsmenu. Elke 1ste en 3de vrijdag van de maand, behalve in juli en augustus, kan men ’s middags en ’s avonds genieten van het menu waarbij de tweede persoon gratis mee geniet. Hiervoor dient wel gereserveerd te worden’, aldus Yoni.

Traiteur - Privefeesten - Cadeaubon

Restaurant Chantilly aan de Noordlaan in Torhout is naast restaurant, ook tea-room, feestzaal en traiteur. ‘In het weekend hebben we onze eigen traiteurdienst waar vis- en vleesschotels kunnen afgehaald worden’, gaat Yoni Desplenter verder. ‘We stellen de zaak ook ter beschikking voor privéfeesten. Een babyborrel, verjaardag, communie of huwelijk, alles kan in onderling overleg besproken worden. Het team van Chantilly staat ter beschikking. Ook voor een discrete rouwmaaltijd of koffietafel kan men bij ons terecht. Ook niet onbelangrijk is dat er gratis draadloos internet is. In deze bizarre coronatijden die we meemaken kunnen we onze gasten verzekeren dat we alles in het werk stellen om de maatregelen van de Veiligheidsraad te volgen, want de gezondheid van ons personeel en onze gasten komt altijd op de eerste plaats. Tot slot wil ik nog even mee geven dat wie een leuk geschenk wil geven aan familie of vrienden ook een cadeaubon van Restaurant Chantilly kan schenken. Kortom bij ons staat lekker eten, gezelligheid en sfeer centraal’, besluit Yoni Desplenter.

In de kijker

Ook voor privéfeesten kunt u bij ons terecht. Daarvoor is onze veranda uitermate geschikt zodat jullie volledig afgescheiden kunnen zitten met jullie gezelschap. Geef ons gerust een seintje en we bekijken samen de mogelijkheden.

Restaurant Chantilly

MARKAR NV | BE 0428.528.875
Noordlaan 21, 8820 Torhout
TEL : +32 50 21 61 61
M: GESLOTEN
D : GESLOTEN
W: 11u00 tot 21u00
D : 11u00 tot 21u00
V : 11u00 tot 21u00
Z : 11u00 tot 21u00
Z : 11u00 tot 21u00