Revan Roeselare

Revan is uw partner in vloeren, spuitkurk en traprenovatie!

Wij zijn al 25 jaar actief in West-Vlaanderen met toonzalen in Roeselare en Oostende

Roeselare en Oostende

Revan vind je aan de Meensesteenweg in Roeselare en aan de Northlaan in Oostende. ‘Wij zijn al 25 jaar de referentie in West-Vlaanderen op gebied van vloeren en wanden in kurk, parket, laminaat en vinyl’, vertelt Régine D’Hallewin. ‘Bij Revan vindt de klant een ruime keuze vloeren voor ieders budget. Kurk is heel gemakkelijk in onderhoud. Met een statische doek kan je de vloer perfect stofvrij houden. Daarnaast is een kurkvloer isolerend, milieuvriendelijk en bovendien in elke kleur beschikbaar. We werken met kurkvloeren en wandcollecties van het eigen huismerk, maar we hebben ook de collectie van Wicanders. Kurkvloeren en -wanden zorgen voor een uniek en ruimtelijk effect, omdat de voegen tot een minimum herleid worden. Een granietstructuur, gevlamd motief of marmertekening…Alles is mogelijk. Revan heeft verder een volledige eigen lijn massieve en half massieve parketten. We hebben voor ieders budget de geschikte parketvloer in huis. De warmte van een eiken parketvloer of een tropische hardhouten vloer met een gewaagd motief, het kan perfect. De klant kan ons trouwens ook inschakelen voor het opschuren of het renoveren van een bestaande parketvloer. De meeste parketvloeren zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming. Wat vinyl betreft kiest de klant tussen een kliksysteem of verlijmd systeem. Vinyl kan perfect zowel in een privé of commerciële omgeving geplaatst worden. Zelfs in de badkamer, want vinyl is 100% waterbestendig. Het heeft een dunne structuur en is gemakkelijk te installeren’, aldus Régine.

Spuitkurk - Traprenovatie

Revan met toonzalen in Roeselare en Oostende is niet alleen gespecialiseerd in kurk, parket en vinylvloeren, maar ook in spuitkurk. ‘Spuitkurk wordt vooral gebruik bij gevelrenovatie’, gaat Régine verder. ‘Het is heel geschikt voor alle gevels en oppervlakten. Van beton, steen en vezelcement over bepleisterde en geverfde muren tot metaal en houten kunststof. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden bij de renovatie van een bestaande woning of in nieuwbouwwoningen. Spuitkurk dient ook als gevelisolatie. Door de hoge isolatiewaarde beschermt spuitkurk de woning niet alleen tegen warmte en koude, maar ook tegen lawaai! Het wordt dan ook vaak gebruikt als vorm van geluidsisolatie. Kurk is bovendien waterafstotend, dus hoef je niet te vrezen voor vochtige muren.’


TRAPRENOVATIE

Revan is tot slot ook gespecialiseerd in traprenovatie. ‘Wij plaatsen professionele trappen in zowel nieuwbouwwoningen, maar gaan ook bestaande trappen renoveren of een nieuwe look geven. Hier is ook steeds vaker vraag naar. De klant kan de trap volledig naar eigen wens laten bekleden met vinyl, laminaat, sisal of massief hout. Wie zijn bestaande trap wil onder handen nemen komt best even langs in de showroom zodat we dit kunnen bespreken en luisteren wat de klant precies wenst. Revan zorgt steeds voor een gratis offerte’, besluit Régine D’Hallewin.

Revan Roeselare

Adres
Meensesteenweg 402, 8800 Roeselare
Contacteer ons
TEL : +32 51 24 83 54
Openingsuren
M: 13u30 tot 17u30
D : 13u30 tot 17u30
W: 09u30 tot 12u00 – 13u30 tot 17u30
D : 09u30 tot 12u00 – 13u30 tot 17u30
V : 09u30 tot 12u00 – 13u30 tot 17u30
Z : 09u30 tot 12u00 – 13u30 tot 17u00
Z : GESLOTEN

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures