Rodi NV uit Brugge heeft een ruime keuze aan afsluitingen, tuinhuizen en constructies op maat!

Dennis Van Middelem

Rodi NV aan de Brugsesteenweg 278 in Brugge is al 40 jaar een begrip in de streek. Dennis Van Middelem nam de zaak twee jaar geleden over na het overlijden van zijn vader. ‘Het is de bedoeling om de zaak die mijn ouders hebben opgericht en keihard voor gezwoegd hebben in eer en geweten én met succes verder te zetten’, gaat Dennis van start. ‘Wie op zoek is naar een tuinhuis, carport of een afsluiting moet zeker eens bij ons aankloppen. We bieden bij Rodi NV sowieso steeds de beste kwaliteit, maar beschikken ook over de ruimste keuze. Alle constructies kunnen op maat gemaakt worden. Deze worden bovendien onder druk geïmpregneerd om zo een topresultaat te bereiken. Met de crisis die we nu meemaken kiest de klant vaker om te investeren in een leuk bijgebouw of andere constructie in de tuin, maar is men vooral ook op zoek naar kwaliteit. Dit in combinatie met de klantvriendelijkheid zorgt ervoor dat Rodi NV al 40 jaar bestaat. We zijn in de ruime regio een gekende zaak en we beschikken over een ruime parking voor de deur, wat in Brugge nog altijd een grote meerwaarde is’, aldus Dennis.

Tuinhuizen - Afsluitingen - Carports - Speeltoestellen

Rodi NV uit Brugge biedt kwaliteit aan een betaalbare prijs. ‘Dit is op al onze diensten van toepassing’, gaat Dennis Van Middelem verder. ‘Voor het plaatsen van tuinhuizen zijn wij sinds kort verdeler van het merk ‘Vaja’ en werken we ook met het topmerk Exterior Living. We maken tuinhuizen volledig op maat en volgens het model van de klant. Klanten kiezen bij een nieuwbouw ook steeds vaker voor een carport of overkapping in plaats van een garage. Rodi NV realiseert carports die niet alleen praktisch zijn, maar die ook mooi ogen. Bij ons vindt men altijd iets dat bij de stijl van het huis of de woonomgeving past. Daarnaast plaatsen wij al 40 jaar houten afsluitingen of draadafsluitingen, poorten en omheiningen. Om de beste kwaliteit te garanderen werken we enkel met merken van de bekende fabrikanten. Een leuk speeltoestel voor de kinderen, een rozenboog of prieeltje in de tuin? Wij realiseren het in onze schrijnwerkerij.’

DIERENVOEDING & BAKBENODIGDHEDEN

Rodi NV beschikt tot slot over een ruime winkel gespecialiseerd in dierenvoeding en bakbenodigdheden. ‘Er lopen heel wat soorten dieren rond, dus zijn er ook heel wat soorten voeding’, lacht Dennis. ‘We bieden een ruim assortiment dierenvoeding en dierenbenodigdheden van de beste merken aan. Of het nu voor paarden, kleinvee of gewone huisdieren is. Wij hebben topmerken in huis die men zeker niet bij de ‘grote’ winkels zal vinden. Klanten die zelf dagelijks hun brood bakken vinden ook probleemloos de weg naar onze winkel in Brugge’, besluit Dennis Van Middelem.

Rodi NV

RODI NV | BE 0436.045.385
Brugse Steenweg 278, 8000 Brugge
TEL : +32 50 33 67 27
EMAIL : info@rodinv.be
M: GESLOTEN
D : 08u30 tot 12u00 – 14u00 tot 18u30
W: 08u30 tot 12u00 – 14u00 tot 18u30
D : 08u30 tot 12u00 – 14u00 tot 18u30
V : 08u30 tot 12u00 – 14u00 tot 18u30
Z : 08u30 tot 12u00 – 14u00 tot 18u30
Z : GESLOTEN