Ruiterkoopjes.be in Gistel biedt alles voor paard en ruiter aan!

Ruiterkoopjes

De ouders van zaakvoerster Lies Vandecasteele hebben 25 jaar de gekende ruitersportzaak Tati’s Paardenboetiek in Oostende uitgebaat. Toen ze beslisten om te stoppen met de zaak kriebelde het bij Lies om zelf een ruitersportzaak te starten en zo is Ruiterkoopjes.be geboren. ‘Ik ben opgegroeid tussen de paarden en was ook veel aanwezig in de zaak van mijn ouders’, vertelt Lies. ‘Na een opleiding zadelmakerij besloot ik te starten met een kleine ruitersportzaak met eigen hersteldienst. Elke dag werken we hard aan de verdere uitbouw van de zaak, want we hebben ook een webshop met heel wat artikelen. Het is de bedoeling om de webshop in de toekomst nog verder uit te breiden, maar dit is erg arbeidsintensief, zeker in combinatie met de fysieke winkel. De combinatie van de opleidingen die ik volgde alsook de ervaring die ik opdeed in de zaak van mijn ouders is een perfecte combinatie en goede basis geweest voor mijn opstart. We proberen bij Ruiterkoopjes.be een betaalbaar assortiment aan te bieden.’

Webshop - Alles voor paard en ruiter

Bij Ruiterkoopjes.be in Gistel, nabij Oostende, kan je terecht voor alles wat met paard en ruiter te maken heeft. ‘We richten ons vooral op de recreatieve ruiter. Dit betekent de volledige uitrusting voor zowel het paard als de ruiter. Van rijbroeken, rijhelmen en rijlaarzen tot zadeldoeken, halsters en teugels. Het volledige aanbod vind je in de webshop op www.ruiterkoopjes.be. Klanten kunnen verschillende zaken ook uittesten wat het beste bij of op hun paard past. We merken dat mensen hiervoor toch van ver komen naar onze winkel in Gistel.

Ruiterkoopjes.be biedt de bekende merken HV Polo, Imperial Riding, QHP, KHM, Harry’s Horse, Cavallo, Petrie, Ikonic, Pharmahorse en vele andere aan. We beschikken verder over een eigen hersteldienst waarbij klanten hun ruitersportmateriaal kunnen binnen brengen. Twee keer per jaar organiseren we ook een tweedehandsbeurs waarbij klanten hun spullen kunnen binnen brengen voor verkoop. Ruiterkoopjes.be heeft daarnaast een eigen zadelpasdienst met aanpasbare zadels voor paard en pony. Maar vooral onze persoonlijke service en aanpak is één van onze paradepaardjes’, lacht Lies.

Ruiterkoopjes.be

Vandecasteele Lies | BE 0502.554.624
Brugsebaan 3, 8470 Gistel
GSM : +32 471 26 15 00
M: 9u30 tot 11u20u – 13u30u tot 18u00
D : Op afspraak
W: 10u00 tot 18u00
D : Op afspraak
V : 9u30 tot 11u20u – 13u30u tot 18u00
Z : 10u00 tot 18u00
Z : Gesloten