Bij Slagerij De Mokker in Koekelare kan je terecht voor een heerlijk stukje varkensvlees van eigen streek, maar ook voor fondue- en gourmetschotels, teppanyaki, bereide gerechten en verse salades. ‘We zetten enorm in op lokale, Belgische producten’, vertelt Evelien verder. ‘De klant kiest ook steeds vaker om bij een plaatselijke slagerij z’n producten te kopen, omdat men wil weten waar het vandaan komt. Dit wordt ook mee ondersteund vanuit de Vlaamse Overheid. Bij Slagerij De Mokker bieden we verder ook groenten en fruit, alsook belegde broodjes aan. We zorgen ervoor dat de klant eigenlijk in één winkel heel wat van z’n voedingsproducten kan kopen, enkel brood bieden we niet aan. Een aantal van onze toppers zijn de beenhamsalade, vleessalade en pastasalade. Slagerij De Mokker werkt ook met seizoensgebonden producten en biedt varkens- en rundvlees aan dat met liefde in eigen streek werd gekweekt. Tot slot is er heel wat keuze wat charcuterie betreft en is het zeker de moeite waard om de lekkere traiteurgerechten eens uit te proberen’, besluit Evelien.