Smooth Skin Clinic is dé partner voor huidbehandelingen en verzorgingsproducten!

Van skincare producten, badproducten tot laserontharing en schoonheidsbehandelingen

Sinds december 2022 vind je in de Wallestraat in Roeselare Smooth Skin Clinic. Zaakvoerster Delphine Ostyn is hiermee niet aan haar proefstuk toe, want Smooth Skin Clinic is als schoonheidssalon ook actief in Kortrijk. ‘Ik ben al zeventien jaar gepassioneerd door alles wat met schoonheidszorgen te maken heeft. Toen ik als jobstudent in een kapsalon werkte begon die interesse te groeien, maar ik heb wel eerst mijn studies economie afgerond. Daarna heb ik nog schoonheidszorgen bij gestudeerd en tal van opleidingen gevolgd. Dan ben ik meteen in bijberoep gestart en was Smooth Skin Clinic geboren. Ik ben altijd geboeid geweest door vernieuwende schoonheidsbehandelingen. Zo was ik het eerste salon dat microneedling aanbood. Smooth Skin Clinic omvat verschillende takken. Er is de skin clinic in Kortrijk en Roeselare en we bieden ook een dienst laserontharing aan op verplaatsing bij andere salons in heel Vlaanderen. Later kwam de fysieke winkel in Roeselare met mijn favoriete artikelen en merken die ik doorheen de jaren heb ontdekt.’

Skincare - Badproducten - Badtextiel - Laserontharing - Art - Cadeauartikelen

Bij Smooth Skin Clinic in Roeselare en Kortrijk vind je alles van A tot Z om je badkamer om te toveren tot een home spa, zoals skincare producten, badproducten, badtextiel, badjassen, homewear, geurkaarsen en cadeauartikelen. ‘Tijdens corona konden de klanten niet terecht in het schoonheidssalon voor hun favoriete behandeling en moesten ze dus thuis zelf aan de slag met schoonheidsproducten en zalfjes. Met de fysieke winkel in Roeselare wil ik klanten persoonlijk kunnen adviseren bij welke producten ze nodig hebben voor hun huid. We werken enkel met kwalitatieve en duurzame producten die resultaat bieden, zoals Nomige, Verso, Likami en Pune. Bij Smooth Skin Clinic in Roeselare en Kortrijk vind je verder de niche parfums van Miglot en Abel. Boven de winkel kan je terecht voor high-end verzorgingen op maat zoals definitieve laserontharing, huidverbetering, facials, mannenverzorging, huidverjonging en de Nomige behandelingen op basis van een DNA-analyse. Voor de laserontharing zijn we trotse distributeur van Milesman, Blaumen en Vossman voor Nederland. We bieden niet alleen de behandelingen zelf aan, maar zorgen voor correct advies bij de producten om thuis te gebruiken. Het is niet omdat je één keer een behandeling ondergaat dat het huidprobleem is opgelost. Ik wil dat mijn klanten zeker met de juiste producten naar huis gaan. Er is in de winkel ook een hoekje gecreëerd waar producten kunnen uitgetest worden. Onze doelstelling is dat iedereen zich goed voelt in zijn of haar vel. Letterlijk én figuurlijk. Dit met ons aanbod producten om te smeren, maar ook onze voedingssupplementen. We werken alleen maar met natuurlijke, duurzame en ecologische producten.’ Op zaterdag kan je ook deelnemen aan yoga class in kleine groepjes.

In de kijker

HIFU, een facelift zonder snijden

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) is een van de populairste niet-invasieve behandelingen op de markt. HIFU is vergelijkbaar met een facelift zonder snijden, zonder injecties! 

Het is een medisch esthetische behandeling met supermooie resultaten!

De HIFU-techniek bestaat uit het toedienen van gefocuste ultrasone geluidsgolven via handstukken die op verschillende diepten in de huid inwerken. De hoge intensiteit van de ultrasone geluidsgolven zorgen voor collageen aanmaak, verstrakking van de huid en contouring van het gelaat. De kaaklijn wordt terug zichtbaar!

Wat doet HIFU voor jouw huid?

  • Vermindert rimpels
  • Verstevigt de hals
  • Verstevigt het decolleté en verwijdert fijne lijntjes.
  • Verfijnt de onderkin door de vetmassa te verwijderen
  • Verstevigt het gezichtsovaal en spant de huid onder de kin aan
  • Geeft een frisse en jeugdigere look

De behandeling is populair bij zowel mannen als vrouwen.

Smooth Skin Clinic

Ostyn Delphine | BE0892.188.776
Wallenstraat 15, 8800 Roeselare
EMAIL : delphine@smoothskin.be
GSM : +32 470 91 65 33
M: 13u30 tot 18u00
D : 13u30 tot 18u00
W: 10u00 tot 18u00
D : 10u00 tot 18u00
V : 10u00 tot 18u00
Z : 10u00 tot 18u00
Z : Gesloten