Soulmate 4 Life uit Gullegem - Kortrijk is hét relatiebureau van West-Vlaanderen!

Van A tot Z begeleid: Onze persoonlijke aanpak bij Soulmate4life maakt het verschil!

Het relatiebureau Soulmate 4 Life in Gullegem, vlakbij Kortrijk, werd in 2007 opgericht door Kathleen Callewaert. ‘Ik heb jarenlang een eigen succesvolle kledingboetiek gehad, maar als jonge twintiger was ik al bezig met gespecialiseerde opleidingen zoals intuïtieve ontwikkeling, Reikimaster, Healing, Mindfulness, NLP, relatiekunde, psychologie en personal & singlecoaching, relatiebemiddeling, wellbeingcoach…. Dankzij mijn kledingszaak en B2C- en B2B- ervaringen in verschillende bedrijven deed ik heel wat mensenkennis op en voelde ik plots dat het tijd was om cijfers en targets achter mij te laten en mij te focussen op mijn passie. Zo is Soulmate 4 Life ontstaan. Met mijn sterk ontwikkelde intuïtie wil ik mensen met elkaar matchen en ervoor zorgen dat ze de soulmate vinden waar ze al lang naar op zoek zijn. Ik hecht enorm veel belang aan het persoonlijke aspect, want liefde is iets intiem. Ik begeleid mijn klanten dan ook van de screening tot het eerste intakegesprek en de effectieve matching. Ook daarna ben ik steeds beschikbaar voor een verdere opvolging.’

Soulmate 4 Life is een relatiebureau - community dat zich vooral richt naar kaderleden, zelfstandigen en vrije beroepen.

Relatiebureau Soulmate 4 Life uit Gullegem in West-Vlaanderen is gespecialiseerd in persoonlijke matchmaking en relatiebemiddeling. ‘Ik heb hiervoor drie trajecten ontwikkeld, nl Match, Bloom & Shine, zodat je niet alleen je soulmate vindt, maar ook jezelf kan ontplooien en groeien als persoon. Het eerste traject is ‘match’, waarbij de focus ligt op de matchmaking en dating. Als intuïtieve matchmaker en relatiecoach breng ik je emotionele en intellectuele eigenschappen in kaart, zodat we samen op zoek kunnen gaan via ons ontmoetingsplatform naar een potentiële partner met dezelfde mindset als die van jou, persoonlijk en op maat. Enkel betrouwbare profielen worden weerhouden, zo ben je zeker van een discrete en veilige ontmoeting met een man of vrouw die écht bij jou past.

Het traject ‘Bloom’ omvat de matchmaking en dating, in combinatie met persoonlijke coaching. Samen maken we een reis naar je diepste zelf. Ontdek de kracht van relatie-coaching bij soulmate4life, waar persoonlijke groei, zelfliefde, zelfontplooiing en zelfreflectie centraal staan. Deze essentiële facetten worden grondig behandeld, zodat je een diepere verbinding kunt opbouwen met jezelf en je partner. Samen doorbreken we belemmerende overtuigingen en valkuilen, waardoor je in staat bent om gezonde en vervullende relaties te creëren. Laat ons je begeleiden op dit pad van groei en bloei in de liefde. Datingtools en tips worden aangereikt zodat je de juiste stappen neemt naar een vervullende relatie.

Tot slot is er het derde traject ‘Shine’, wat naast de matchmaking en coaching ook een persoonlijke styling omvat. Jezelf en je talent kleurrijk zichtbaar maken, jouw kompas voor een leven vanuit je kracht. De nodige tips & tricks om de beste versie van jezelf te worden. Een persoonlijke coachingsessie ‘Stralen met krachtige, persoonlijke outfits.

Voor wie een (Re)styling wenst raden wij de personal shopping aan. Mijn ervaring in de modesector is hier vanzelfsprekend een hele grote troef bij de personal shopping. Stralen met het Shinetraject!

Soulmate 4 Life focust zich op kaderleden, zelfstandigen en vrije beroepen.

Via onze eigen Soulmate4life app, https://soulmate4life.be/matchmaking-tool/ die je gratis kan downloaden kan je er een persoonlijkheidstest invullen. Maak gebruik van de chatfunctie en stel je vraag aan je persoonlijke matchmaker. Je vraag wordt persoonlijk, professioneel en discreet behandeld.

Soms merk ik dat er anno 2023 toch nog wat drempelvrees is om contact op te nemen met een relatiebureau. Wie twijfelt kan via de website een gratis gesprek van vijftien minuten aanvragen. Heel graag leer ik je beter kennen tijdens een gesprek en meer te vertellen over onze werkwijze en wat je kan verwachten. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een waardevol gesprek.

Iedereen vanaf 25 jaar kan aankloppen bij Soulmate 4 Life en we matchen niet alleen heterokoppels, maar ook holebi’s. We zijn actief in heel Vlaanderen, maar de focus ligt vooral op West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen, want gezien de persoonlijke aanpak en korte opvolging mag de afstand niet te groot zijn. Soulmate 4 Life lanceerde in de coronaperiode trouwens verschillende liefdesroutes in Ieper, Gent, Oostende, Kortrijk en Brugge. Klik op onderstaande links voor meer informatie. Ze zijn zeker een aanrader voor een geslaagde romantische date!’

https://soulmate4life.be/ieperse-liefdes-route/
https://soulmate4life.be/brugse-liefdes-route/
https://soulmate4life.be/gentseliefdesroute/
https://soulmate4life.be/kortrijkseliefdesroute/
https://soulmate4life.be/oostendseliefdesroute/

In de kijker

Soulmate 4 Life

MOONA COMPANY BV | BE0841.933.076
Laagweide 7, 8560 Wevelgem
EMAIL : info@soulmate4life.be
GSM : +32 494 29 30 87
M: 09u00 tot 20u00
D : 09u00 tot 20u00
W: 09u00 tot 20u00
D : 09u00 tot 20u00
V : 09u00 tot 20u00
Z : 09u30 tot 12u30
Z : Gesloten

Vacatures

Matchmakers / Relatiecoaches Gezocht

Voor ons relatiebemiddelingskantoor Soulmate4life zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven matchmakers/relatiecoaches over heel Vlaanderen. Wij richten ons voornamelijk naar ondernemende mensen die op zoek zijn naar liefde en geluk. Een gevarieerde en brede doelgroep.

Als medewerker van ons relatiebemiddelingskantoor ben je discreet, professioneel en heb je een vrij hoog empathisch vermogen. Je werkt volledig zelfstandig, bent verantwoordelijk voor je eigen agenda, opvolging van je afspraken, matchmaking en je administratieve afwerking. Je werkt zeer pragmatisch op maat van de cliënt. Je denkt mee na over de toekomst van Soulmate4life tijdens onze maandelijkse vergaderingen.

Soliciteer via email: kathleen@soulmate4life.be of telefonisch: 0494 29 30 87