Spectrum uit Brugge, Kortrijk, Aalter, Tielt en Ertvelde is uw audiovisuele partner!

Spectrum

Bij Spectrum bieden we meer dan alleen producten; we leveren een ervaring. Met vijf winkellocaties in Vlaanderen – Brugge (voorheen Audiovisie Goethals), Kortrijk, Ertvelde (voorheen bekend als Bekatel), Aalter en Tielt – staan we klaar om je te verwelkomen en te voorzien van deskundig advies en persoonlijke service. Onze passie voor horen en zien vertaalt zich in een uitgebreid assortiment van hoogwaardige audio- en videoproducten. Of het nu gaat om de laatste trends in home entertainment of om professionele oplossingen, bij Spectrum vind je een breed scala aan opties.

Als Telenet Center zijn wij er ook voor al je Telenet-behoeften! Of je nu hulp nodig hebt bij het instellen van je abonnement, technische problemen wilt oplossen, of advies zoekt over welke diensten het beste bij je passen, onze gespecialiseerde medewerkers zijn er om je te helpen. Daarnaast bieden we met TPC–Cloud een state-of-the-art Unified Communications-platform, ideaal voor bedrijven die veilig en effectief willen communiceren en samenwerken via de cloud.

Onze belofte aan de klant is eenvoudig: kwaliteitsproducten, concurrerende prijzen en uitstekende service. Bezoek een van onze winkels en ervaar zelf waarom Spectrum de go-to shop is voor al je audio- en videobehoeften. Met een snelle levertijd en een toegewijd klantenserviceteam, garanderen we een tevredenheid die de test van tijd doorstaat. Ontdek onze producten vandaag nog en geniet van de Spectrum-ervaring.

Audio - Video - Telenetcenter - Eigen Installatie - Persoonlijke Service & Advies

Bij Spectrum, met vestigingen in Brugge, Kortrijk, Tielt, Aalter en Ertvelde, vind je een uitgebreide selectie van beeld- en geluidsapparatuur, van instapmodellen televisies tot high-end luidsprekers, alles ondersteund door onze eigen deskundige installatiedienst. We richten ons op het samenbrengen van de zintuiglijke ervaringen van horen, zien en voelen, en bieden daarom alleen de beste merken zoals Samsung, Sony, LG, Philips en Panasonic voor televisies, en KEF, Sonos en Cambridge Audio voor audioapparatuur. Spectrum bedient zowel de particuliere als de professionele markt, inclusief horeca en kantoorgebouwen, en biedt gespecialiseerde diensten voor klanten met bouwplannen, zoals het ontwikkelen van doordachte studie- en kabelplannen voor een moeiteloze installatie na verhuizing. Als zelfstandige ondernemer en officieel Telenet Center, staat Spectrum ook klaar om persoonlijke service aan huis te bieden, van het installeren van digiboxen tot het aanleggen van kabels, waardoor we ons onderscheiden in de branche. Eigenaar Christophe benadrukt: “Bij Spectrum streven we ernaar om elke klant, of het nu thuisgebruikers of professionals zijn, te voorzien van topkwaliteit producten en diensten op het gebied van beeld en geluid.”

In de kijker

Ontdek Sparks by Spectrum!

Sparks is dé partner voor beeld, geluid en internet. We creëren geïntegreerde audiovisuele oplossingen op maat. Dit voor zowel professionelen als voor particulieren. Ontdek een wereld waar technologie, comfort en design harmonieus samenvloeien en geniet van een ultieme audiovisuele totaalbeleving.

Meer info over Sparks vind je op onze gloednieuwe website: https://www.sparksbyspectrum.be

 

 

 

Spectrum

MY SPECTRUM NV | BE 0444.001.761
Baron Ruzettelaan 233, 8310 Brugge
TEL : +32 50 37 50 30
EMAIL : info@myspectrum.be
M: 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
D : 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
W: 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
D : 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
V : 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
Z : 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 16u00
Z : Gesloten

Vacatures

Vacature Telenet Verkoper

Voor onze Telenet centers zoeken wij verkopers met ervaring en kennis telecom. Samen met een team sta je in voor de verkoop en service van alle Telenet producten en abonnementen. Bekijk onze vacaturefilm

 

> SOLLICITEER VOOR DEZE FUNCTIE