Stacks, het grootste aanbod aan bieren in Brugge

Stacks Sint-Kruis & Sint-Andries

We merkten dat in West-Vlaanderen de interesse in geïmporteerde bieren, veelal uit het buitenland, steeds groter werd. Dit zette ons aan om een reeks importbieren in onze winkel te introduceren. Maar ons verhaal stopte daar niet. We besloten ook om lokale, wat onbekendere bieren van brouwerijen in de omgeving onder de aandacht te brengen. Hierdoor begonnen Hans en Ward samen aan een avontuur in de veelzijdige en fascinerende wereld van bier, met zijn duizenden variëteiten. Onze collectie blijft groeien en zich uitbreiden. Wat we het meest koesteren, is het directe contact met de lokale Belgische brouwers. Hun passie en toewijding voor hun product inspireren ons enorm, en dat is iets wat Hans en Ward bijzonder vinden om te ervaren.

Honderden verschillende bieren - Biermanden - Electronische Rookwaren

Bij Stacks in Sint-Kruis en Sint-Andries, vlakbij het mooie Brugge, vind je een indrukwekkende verzameling van zowel lokale als geïmporteerde bieren. Hans, de eigenaar, vertelt trots dat ze gestart zijn met ongeveer honderd soorten bieren en nu al gegroeid zijn naar een aanbod van zo’n 300 verschillende soorten. En dat is nog niet alles! Ze plannen om tegen het einde van dit jaar hun assortiment uit te breiden naar 400 tot 500 soorten. Dankzij deze unieke collectie trekt Stacks bierliefhebbers van heinde en verre aan, mede dankzij hun actieve aanwezigheid op sociale media en de populaire app ‘Untappd’. Deze app laat bierfans toe hun ervaringen te delen en bieren te beoordelen, wat weer nieuwe klanten naar Stacks brengt. Interessant is dat ze alle lokale Belgische bieren zelf proeven voordat ze deze aanbieden. Hun assortiment bestaat voor 30% uit importbieren en 70% uit lokale bieren. Klanten kunnen zelfs hun eigen biermand samenstellen, precies naar hun smaak.

Naast bieren heeft Stacks ook een uitgebreid assortiment aan elektronische sigaretten. Hans benadrukt het belang van goede klantenservice en gepersonaliseerd advies, vooral voor klanten die willen stoppen met roken. Ze bieden een uitgekiende collectie elektronische sigaretten aan, de grootste in Brugge en omgeving. Bij Stacks gaat het niet om het verkopen van het duurste product, maar om het vinden van de perfecte match voor elke klant. Dat is hoe ze een sterke klantenbinding opbouwen. Ze werken alleen met merken waarin ze vol vertrouwen hebben en adviseren klanten ook over het belang van het kiezen voor geregistreerde apparaten, conform de Belgische wetgeving. Hans en zijn team staan altijd klaar voor advies, ook voor degenen die hun aankoop ergens anders hebben gedaan.

Stacks

BEST ENTERTAINMENT BV | BE 0456.515.454
Maalse Steenweg 153, 8310 Brugge
TEL : +32 50 37 35 23
EMAIL : sintkruis@stacks.be
M: 10u00 tot 20u00
D : 10u00 tot 20u00
W: 10u00 tot 20u00
D : 10u00 tot 20u00
V : 10u00 tot 20u00
Z : 10u00 tot 20u00
Z : 13u00 tot 20u00