Bij Du Fossé draait alles om beleving, en daar spelen we graag op in. Onze bekende interieur- en meubelzaak in de Academiestraat heeft nu iets nieuws: de koffie-, wijn- en aperobar A Côté du Fossé. Deze nieuwe horecazaak, in het voormalige pand van De Forestière, biedt een unieke ervaring waarbij alles wat je ziet, van schilderijen tot meubels, te koop is.

Het is altijd mijn droom geweest, zegt Alex Du Fossé, om onze klanten iets extra’s te bieden. Daarom hebben we de muur tussen de winkel en het pand naast ons doorgebroken en onder leiding van chef-kok Klaas Morel bieden we heerlijke tapas en zoetigheden aan.

A Côté du Fossé heeft 40 zitplaatsen en een terras. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we zelfs tot 20 uur open. Dit biedt klanten de mogelijkheid om hun winkelbezoek te combineren met een culinaire pauze. Wij, als vierde generatie van het familiebedrijf, zijn nauw betrokken bij dit nieuwe avontuur. Kom langs en geniet van een hapje en een drankje terwijl je onze prachtige meubels en decoraties ontdekt. Alles wat je ziet, kun je ook kopen. Wij heten je van harte welkom!