Suwie Group uit Brugge installeert zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen!

Suwie Group

Suwie Technics heeft z’n kantoren in Veldegem, vlakbij Brugge en heeft als missie groene energie toegankelijk maken voor iedereen. Bart Van Poucke runt het familiebedrijf samen met zijn vader. ‘Hij werkt als zaakvoerder van Suwie Technics nog elke dag mee in de zaak’, vertelt Bart. ‘Suwie vonden we goed klinken als naam en is eigenlijk de afkorting van ‘sun’, ‘wind’ en ‘energy’. Ondertussen is ons team de voorbije jaren verder gegroeid en werken we nu met een aantal vaste en freelance medewerkers. Ik heb destijds ook een Rescert opleiding gevolgd om premies te kunnen uitschrijven voor klanten die ervoor kiezen om zonnepanelen te laten installeren door ons en hen hier zo dus ook administratief in te begeleiden. Later zijn dan ook de laadpalen en thuisbatterijen erbij gekomen. Suwie is bovendien exclusief verdeler van een batterijmerk in Vlaanderen gespecialiseerd in Hybride- en Off Grid Systemen. Ondertussen zijn we met de zusterfirma Suwie Solar System actief in Spanje, want daar staat de markt van zonnepanelen echt nog in z’n kinderschoenen. Ik ben op dit moment bovendien bezig om daar verdeler te worden, maar jammer genoeg heb ik maar twee handen’, lacht Bart.

Zonnepanelen - Thuisbatterijen - Laadpalen - Domotica

Het bedrijf Suwie dat actief is in heel Vlaanderen, maar z’n kantoren heeft in Veldegem, nabij Brugge, is gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. ‘Het is belangrijk dat de klant weet dat we hen van A tot Z bij staan. Kiezen voor groene energie is nog altijd een goeie keuze, maar de administratieve molen schrikt mensen soms af. Als klanten met Suwie in zee gaan regelen wij alles in eigen beheer en moet men zich van niets aantrekken. We regelen alles van de aanvraag tot afwerking, alsook het keuren en aanmelden van de zonnepanelen. Suwie werkt met eigen mensen en is een op en top familiebedrijf. Dit zorgt voor vertrouwen bij onze klanten. Gezien we elektriciens in dienst hebben doen we alle elektriciteitswerken en domotica. Door het succes in België in de zonnepanelenbranche hebben we beslist om ook de Spaanse markt te veroveren, want daar is nog heel veel potentieel. Steeds meer Vlamingen kopen een tweede verblijf in Spanje en willen daar dan ook investeren in zonnepanelen, gezien het tropische klimaat. Uiteraard is het dan fijn om te kunnen samen werken met een bedrijf dat je eigen taal spreekt en jaren ervaring heeft in het installeren van zonnepanelen. We willen de klant hierin dan ook sturen en adviseren. De eerste contacten voor zowel zonnepanelen als voor de aankoop van een tweede verblijf in Spanje kunnen hier gelegd worden. Mensen kunnen dan op afspraak langs komen op kantoor om te bespreken wat ze wensen’, besluit Bart.

Suwie Group

Suwie Group BV | BE 0765.915.166
Koning Albertstraat 173W, 8210 Veldegem
TEL : +32 50 96 96 01
EMAIL : info@suwie.be
M: Op afspraak
D : Op afspraak
W: Op afspraak
D : Op afspraak
V : Op afspraak
Z : Gesloten
Z : Gesloten

Vacatures

Electricien / Installateur Zonnepanelen

Om ons team te versterken zoeken we nog een extra teammember voor het aansluiten en in werking stellen van omvormers, thuisbatterijen en laadstations. Ben jij een vlotte, zelfstandige werker? Dan ben jij misschien wel diegene die wij zoeken! Stuur uw CV en motivatiebrief naar info@suwie.be