Bij Tastoe in Roeselare kan je terecht voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch!

Tastoe Roeselare

Tastoe is gevestigd langs de Ardooisesteenweg 464 in Roeselare. ‘Al twee generaties zit het bakken en koken in onze familie’, vertelt Sabine. ‘Met Tastoe willen we onze passie voor brood en andere lekkernijen bundelen in een vernieuwend en uniek eet- en winkelconcept. Alles op onze kaart is een knipoog naar ons bakkerijverleden. Het staat symbool voor de joviale en familiale sfeer die we willen brengen en uitdragen. We zijn onlosmakelijk verbonden met brood. Als uitbater van Bakkerij De Tassche maken brood en banket al meer dan dertig jaar deel uit van ons leven. Ondertussen is de tweede generatie aan boord gekomen en waren we klaar voor een nieuw belevingsconcept. Er is onze eetwinkel waar je nog steeds brood en tal van andere lekkernijen kan komen afhalen, maar er is ook onze broodbar waar je gezellig kan ontbijten, lunchen of genieten van lekkers bij de koffie. Bovendien beschikken we over parkeergelegenheid voor de deur of op 100 m een parkeerplein en hebben we een gezellig overdekt, verwarmd terras.’

Ontbijten - Eetwinkel - Verrassingsbroden - Ontbijtmanden

Tastoe langs de Ardooisesteenweg in Roeselare is een gezellige eetwinkel en broodbar waar je ter plekke kan genieten van een luxe ontbijtbuffet, lunch of tearoom. ‘Bij Tastoe beleef je allerlei culinaire geneugten vanop de eerste rij’, vertelt Sabine verder. Van maandag tot zaterdag kan je genieten van het ontbijtbuffet en op zondag bieden we het zondag ontbijtbuffet all-in aan. ‘Met brood als rode draad doorheen de menukaart blijven we trouw aan ons verleden en hoe het allemaal begon. Een toast met tartaar van zalm of een Pulled Porc burger met BBQ saus en een frisse salade. Het zijn maar enkele voorbeelden van ons verrassend en vernieuwend aanbod. Uiteraard kan je bij Tastoe in Roeselare ook genieten van een heerlijke croque of dagverse salade. Daarnaast bieden we iedere middag het Noenebuffet aan. In de zomer is het zalig vertoeven op ons overdekt en verwarmd terras. Verwen jezelf met een Dame Blanche, want ons ijs wordt a la minute geturbineerd en bevat 40 % minder suiker.

Je kan niet alleen ter plaatse genieten, maar ook thuis. In onze eetwinkel vind je dagverse creaties. Ideaal voor wie weinig tijd heeft om te koken, maar toch graag een heerlijke maaltijd op tafel tovert. Je kan bij Tastoe Roeselare ook verrassingsbroden, breughel- kaas- tapasplanken bestellen. We staan ook gekend voor onze rijkelijke gevulde ontbijtmanden.

Bekijk zeker In onze webshop op via www.tastoeroeselare.be. Hier vind je het dagverse assortiment van koffiekoeken, brood, ontbijtmanden en patisserie terug en tevens kan je gemakkelijk bestellen’, besluit Sabine.

In de kijker

Geniet van een zalige Pasen en laat je verwennen door onze aan huis geleverde Paasontbijtbox!
Klik op onderstaande foto om te bestellen:

Broodbar Tastoe

VAN BRUAENE-BULTHé BV | BE0892.903.113
Ardooisesteenweg 464, 8800 Roeselare
TEL : +32 51 20 49 30
EMAIL : info@tastoeroeselare.be
M: 08u00 – 18u00
D : 08u00 – 18u00
W: 08u00 – 18u00
D : Gesloten
V : 08u00 – 18u00
Z : 08u00 – 18u00
Z : 08u00 – 14u00