Vanacker Vanadoors is al vijf generaties dé specialist in ramen en deuren!

Vanacker Vanadoors

Vanacker Vanadoors heeft z’n toonzaal en kantoor in de Zwaaikomstraat 4 in Roeselare. Het bedrijf is al vijf generaties lang dé specialist in het produceren van ramen en deuren. ‘Onze grootste troef is dat de klant steeds één aanspreekpunt heeft tijdens het hele proces. Van het eerste kennismakingsgesprek tot het opmeten en produceren van de ramen en deuren en uiteindelijk de plaatsing ervan. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met een eigen, modern machinepark zorgt voor producten van topkwaliteit aan een heel betaalbare prijs!
Door ons breed gamma aan producten en diensten kunnen wij bovendien instaan voor het volledige schrijnwerk van de woning! Alle buiten- en binnenschrijnwerk wordt trouwens vervaardigd in ons eigen werkatelier. Ramen en deuren kiezen is sowieso geen gemakkelijke keuze, want het gaat in grote mate de stijl van de woning bepalen. Vanacker Vanadoors levert ook aan professionelen die altijd welkom zijn in onze showroom om samen met hun klant het gamma te bekijken’.

Ramen - Deuren - Trappen - Eigen werkatelier - Vijf generaties ervaring

Vanacker Vanadoors uit Roeselare is gespecialiseerd in ramen en deuren, zowel in hout als pvc. ‘Klanten twijfelen vaak tussen de verschillende afwerkingen. Hout vormt een ideale overgang tussen de buitenwereld en de persoonlijke leefwereld binnen. Het zorgt ook voor een warm geheel met de rest van de woning omdat het een natuurproduct is. De grote troef van PVC-schrijnwerk is dan weer dat het heel gemakkelijk is in onderhoud. Het kleurengamma bij Vanacker Vanadoors is ook divers, waardoor de klant zeker en vast de kleur vindt die het best aansluit bij hun stijl en voorkeur. Een glazen deur biedt dan weer de perfecte harmonie tussen privacy en lichtinval. Met het plaatsen van een glazen deur kan je perfect twee ruimtes van elkaar scheiden zonder lichtinval te verliezen. De klant kan hier kiezen uit een gezandstraald of gezuurd motief, waardoor je een persoonlijk toets geef aan je glazen deur. Vanacker Vanadoors is ook leverancier van trappen. Een trap is veel meer dan een middel om van de ene verdieping naar de andere te gaan. Het wordt steeds vaker gezien als een decoratief onderdeel van de inrichting van de woning. Met onze jarenlange ervaring realiseren we een trap op maat volgens de smaak en wensen van de klant die perfect in het interieur past. Bovendien wordt alles in ons eigen atelier gemaakt en dat is toch wel uniek’.

Vanacker Vanadoors

VANACKER VANA-DOORS NV | BE 0433.228.724
Zwaaikomstraat 4, 8800 Roeselare
TEL : +32 51 20 24 50
EMAIL : info@vanacker-vanadoors.be
M: 09u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
D : 09u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
W: 09u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
D : 09u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
V : 09u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
Z : 09u00 tot 12u00
Z : GESLOTEN