VB Advocaten is een advocatenkantoor met vestigingen in Roeselare en Waregem!

VB Advocaten Roeselare

In 2009 richtten Stijn Braeye en Michiel Van Eeckhoutte hun advocatenkantoor op in de Zuidstraat in Roeselare. ‘De grootste worden is nooit onze ambitie geweest’, vertelt Stijn. ‘VB Advocaten wil vooral toegankelijk zijn en de persoonlijke aanpak op de eerste plaats zetten. Het is altijd interessanter om uit te pakken met resultaten dan met titels. We overleggen als team ook vaak met elkaar en zo creëer je nieuwe invalshoeken en visies. Net die dynamiek tussen de verschillende advocaten is de grote sterkte van onze beide kantoren. Roeselare en Waregem lijken ook goed op elkaar. Het zijn steden met een vergelijkbare mentaliteit die het zeker ook niet onaardig doen op economisch vlak. In Roeselare kozen we bewust voor een locatie op wandelafstand van de Grote Markt. Als advocatenkantoor werken we voor bedrijven en mensen en daarvoor is het belangrijk dat je toegankelijk en bereikbaar bent. Onze deur staat letterlijk en figuurlijk open. Om onze cliënten nog beter van dienst te zijn beslisten we een tweede kantoor te openen in het centrum van Waregem met vennoten Liesbeth Janssens en Bram Allemeersch’, aldus Stijn Braeye.

Ondernemingsrecht - Vastgoedrecht - Bouwrecht - Verkeersrecht - Familierecht - Erfenisrecht - Vermogensrecht - Bemiddeling

VB Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Roeselare en Waregem. ‘We hebben een duidelijk motto, want elk proces is een wedstrijd die we willen winnen’, gaat Michiel Van Eeckhoutte verder. ‘Een rechtszaak is altijd spannend, zowel voor de cliënt als voor ons. Je hebt een reputatie te verdedigen en onze cliënten vertrouwen op ons voor de beste oplossing. Als advocaat ben je uiteraard juridisch adviseur, maar ben je ook een luisterend oor. Je vecht tegen onrecht. Of dat nu tegen wanbetalers is of gaat over het hoederecht van een kind. Met straks 13 advocaten in hun rangen is VB Advocaten gespecialiseerd in heel wat takken van de advocatuur. Gaande van familierecht, erfenisrecht, huurrecht, arbeidsrecht tot ondernemingsrecht, sportrecht, verkeersrecht, bouwrecht of aansprakelijkheidsrecht. VB Advocaten probeert steeds te streven naar een minnelijke regeling om de kosten voor de cliënt zo beperkt mogelijk te houden. De ene zaak kan snel (minnelijk) opgelost worden, terwijl de andere jaren blijft aanslepen  en een procedure nodig is. Als advocaat leveren wij altijd werk op maat, want geen enkele case is dezelfde. Sinds kort hebben wij ook een erkend bemiddelaar, Lynn Schockaert die bij ons werkt. (www.bemiddelaar.be)  Een eerste, vrijblijvende consultatie is bij VB Advocaten trouwens steeds kosteloos. Het is onmogelijk om op voorhand de precieze kost te gaan bepalen, maar dat betekent natuurlijk niet dat VB Advocaten blindelings gaat rekenen. We zorgen dat onze cliënten nooit voor verrassingen komen te staan en we kijken ook altijd eerst of men geen rechtsbijstand geniet. Via een autoverzekering of familiale verzekering bijvoorbeeld. In dat geval is de cliënt ons zelf geen ereloon verschuldigd’, besluit Stijn Braeye.
 
VB Advocaten behandelt heel wat maatschappelijke thema’s in een blog op hun website!

VB Advocaten Roeselare

Advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye VOF | BE 0849.546.091
Zuidstraat 6, 8800 Roeselare
TEL : +32 51 25 25 04
EMAIL : info@vbadvocaten.be
M: Op afspraak – Vrije consultatie 16u00 tot 18u00
D : Op afspraak
W: Op afspraak
D : Op afspraak – Vrije consultatie 16u00 tot 18u00
V : Op afspraak