VB-Tec

VB-Tec steunt op meer dan 25 jaar ervaring in zonnepanelen!

Wij doen zowel particuliere als industriële installaties

VB-Tec Zonnepanelen

VB-Tec is gevestigd in Pittem en is onder meer gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van zonnepanelen. ‘We kunnen steunen op meer dan 25 jaar ervaring in de sector’, gaat Baptist Vermeulen van start. ‘Ikzelf was al bezig in die branche, maar kwam ook regelmatig in contact met Baptiste Vansimaeys van PH Dakwerken en zo hebben we samen beslist om VB-Tec op te richten. Ons bedrijf bestaat dan ook uit dakwerkers en elektrische installateurs, want voor het plaatsen en installeren van zonnepanelen is uiteraard de vakkennis nodig.

Vanaf 2021 voorziet de Vlaamse overheid premies/subsidies tot 1800 euro, dit maakt dat het volgend jaar nog steeds interessant blijft om te investeren in zonnepanelen. Mits men geen recht meer heeft op de terugdraaiende teller. Hierdoor zal er gewerkt worden met zonnepanelen die gekoppeld zijn aan batterijen. Voor deze batterijen is er ook een subsidie beschikbaar van 250euro per kWh opslag . Deze batterijen zullen dan de opgewekte energie opslaan, waardoor je die energie kan gebruiken wanneer je die nodig hebt’, aldus Baptist.

Zonnepanelen - Airconditioning - Warmtepompen

VB-Tec uit Pittem plaatst dagelijks zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven. ‘We werken alleen maar met Duitse merken, want hiermee kunnen we de beste kwaliteit aan de scherpste prijs bieden’, gaat Baptist Vermeulen verder. ‘Uiteraard omvat een installatie meer dan enkel de zonnepanelen op het dak leggen. We verzorgen ook het montagesysteem en de volledige bekabeling. Het piekvermogen van de zonnepanelen zal uiteindelijk bepalen hoeveel elektriciteit men kan opwekken. Via omvormers wordt de opgewekte stroom omgezet in wisselstroom die dan kan gebruikt worden. Naast het installeren en plaatsen van zonnepanelen zijn we ook gespecialiseerd in HVAC airconditioning en warmtepompen. Klanten kunnen bij ons altijd terecht voor een gratis offerte. Bovendien gaan wij altijd ter plaatse om op te meten en het project op voorhand te kunnen uittekenen. VB-Tec biedt voor elk technisch probleem een oplossing. Ook voor het installeren of vervangen van cv-ketels kan men bij ons terecht, net als alle toepassingen op gebied van domotica in je woning of bedrijf’, besluit Baptist.

VB-Tec

Adres
Brugsesteenweg 75, 8740 Pittem
Contacteer ons
GSM : +32 477 63 43 12
Openingsuren
M: Op afspraak
D : Op afspraak
W: Op afspraak
D : Op afspraak
V : Op afspraak
Z : GESLOTEN
Z : GESLOTEN

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures