Victorious Laser & Beauty is gespecialiseerd in definitieve laserontharing!

Wij gaan langs bij schoonheidssalons in Vlaanderen én Nederland

Victoria Heijens startte drie jaar geleden haar eigen zaak Victorious Laser & Beauty dat gespecialiseerd is in definitieve laserontharing. ‘Courante ontharingstechnieken zijn doorgaans een vervelende ervaring’, vertelt Victoria. ‘Voor wie zich niet meer wil storen aan ongewenste haartjes kan kiezen voor permanente laserontharing. Haargroei is bij elke persoon anders. Er spelen hierbij verschillende factoren een rol zoals leeftijd, erfelijke factoren, medicatie, ea. Alle huid- en haartypes kunnen onthaard worden, ook zongebruinde huiden. Witte haren zijn trouwens niet te behandelen met lasertherapie, omdat deze geen of weinig melanine bevatten. Tijdens zwangerschappen worden er geen laserbehandelingen uitgevoerd. Voor een optimaal resultaat vragen we om voor elke sessie de haartjes nog een laatste keer weg te scheren. De laserontharing wordt altijd uitgevoerd met een hoog, energetisch, pulserend toestel van Cocoon.’

Definitieve Laserontharing - Cocoon Elysion Pro - Bijna Pijnloos

Victorious biedt definitieve laserontharing aan in instituten in België en Nederland. ‘Deze behandelingen wordt steeds uitgevoerd met de Cocoon Elysion-PRO +. Dit toestel is het veiligste en meest effectieve toestel op de markt. Bovendien werkt het ook vrijwel pijnloos. Bij laserontharing wordt het pigment in de haren via hoog energetische energiepulsen omgezet in warmte om de haarzakjes te vernietigen. Het haartje sterft af, wordt afgestoten door ons lichaam en we zijn er voorgoed van verlost. Vier weken voor de behandeling mag je niet epileren, zonnen of zelfbruinende producten gebruiken. Het is de bedoeling dat je je huid op de dag van de behandeling ook vrij houdt van maquillage, deodorant of oliën. Kort na de lasersessie kan de behandelde zone roodheid of een lichte zwelling vertonen. De huid zal zichzelf kort na de behandeling herstellen. Er zijn steeds vier tot acht behandelingen nodig om tot een geheel resultaat te komen en de huid dus volledig haarvrij te krijgen.’ Victorious is actief in heel Vlaanderen en Nederland en komt langs bij het schoonheidssalon of de medische praktijk van je keuze.

In de kijker

Heeft u een instituut en wenst u meer informatie over onze dienstverlening stuur dan even een mail naar info@victoriouslaserbeauty.be met je contactgegevens en wij nemen spoedig contact met je op!

Victorious Laser & Beauty

Heijens Victoria | BE 0823.227.815
EMAIL : info@victoriouslaserbeauty.be
GSM : +32 472 03 66 00
Maatschappelijke Zetel : Baardegem Dorp 52/11, 9310 Aalst
M: Op Afspraak
D : Op Afspraak
W: Op Afspraak
D : Op Afspraak
V : Op Afspraak
Z : Op Afspraak
Z : Gesloten