Frituur West-Friet in Roeselare is niet alleen populair bij toevallige passanten, maar bouwde doorheen de jaren ook een vast en trouw klantenbestand op. ‘Kevin en ik hebben onze eigen visie op het runnen van de zaak’, gaat Anne-Laure verder. ‘De term ‘vers’ is voor ons ontzettend belangrijk. Wat niet vers is, wordt gewoon niet verkocht. Bij West-Friet hebben we uiteraard het gekende aanbod frituursnacks, maar met onze verse bereidingen proberen we toch dát tikkeltje meer te bieden aan de klant. Zo zijn we gekend voor onze jagers- en lookworst, alsook voor onze ambachtelijke kaas- en garnaalkroketten. Bij West-Friet pakken we verder uit met onze vers bereide rundburgers: de Nono- en Wiezeburger, genoemd naar onze dochters Manon en Elle Louise. Alle gerechten die we aanbieden zijn steeds in eigen huis bereid, zoals de vol-au-vent of ons – al zeg ik het zelf – overheerlijke stoofvlees. Frituur West-Friet is ook gekend voor de overheerlijke balletjes in tomatensaus, spaghetti en gyros. In de zomer pakken we uit met een ruim aanbod koude schotels, zoals tomaat met verse Noordzeegarnalen of een koude vis- en vleesschotel. Het loont trouwens zeker de moeite om onze vers gemaakte tartaar eens te proeven. We proberen over de hele lijn steeds trouw te blijven aan onze kwaliteit. Dit begint bij de uitstraling van de zaak, tot het uitgebreid, vers aanbod en eindigt uiteraard met onze service. We vinden het heel belangrijk dat de klant vlot en correct bediend wordt. Dat is één van onze belangrijke troeven’, besluit Anne-Laure.